Cea mai frumoasă cronică de meci: Portugalia 24-17 România

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Aseară, după ce s-a terminat meciul în care Portugalia a învins România cu 24-17, am zis că o să scriu astăzi despre meci. Și că nu scriu atunci, chiar după terminarea meciului, pentru că nu vreau să scriu la nervi. Căci da, m-am enervat. Adică nu, mai bine spus m-am întristat. Și vroiam să scriu despre motivele acestei tristeți, despre problemele pe care văd că le au unii jucători și, din această cauză, echipa în ansamblu, despre diferența teribilă între ce joacă unii și ce joacă alții (care, după cum s-a  văzut, intră în națională doar pentru că ei sunt cei mai buni dintre cei mai slabi), despre lecția portugheză pe care am primit-o (vă aduceți aminte, sper, că, de fapt, portughezii s-au cam bătut singuri și așa am ajuns noi la Cupa Mondială, nu ei), despre toate aste și despre încă multe altele.

Numai că, vedeți voi, ceva s-a întâmplat la câteva minute după ce s-a terminat meciul. Mara mea cea minunată, care a văzut cât de tare mă supăram în timpul meciului și ce agitat eram, a venit la mine, mi-a întins un desen, mi-a zâmbit așa cum numai ea știe face și mi-a spus ”pentru tine, tati”. E desenul de mai jos. Cu un meci de rugby așa cum l-a văzut ea. M-am topit, vă dați seama :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Cea mai frumoasă cronică de meci: Portugalia 24-17 România”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)