Ce vreți voi de la bloggerul chinezu? Ca să știm o treabă :)

După ce mi-ați ridicat niște sprâncene când cu sondajul cu bloggerii, mă risc și vă pun iar la treabă :) Dar o fac doar pentru că vă apreciez mult prea mult ca să nu încerc să înțeleg ce vreți voi de la viața mea 2.0 și să fac o analiză temeinică dacă rostul meu în blogosferă se potrivește cu ce vreți voi de la rostul ăsta :)) Așa că vă invit să votați la sondajul de mai jos și să vă spuneți părerea în comentarii despre cum și ce prestez au aici pe chinezu.eu, ce vă place și ce nu vă place. De astea, adică să mă faceți praf :))

[polldaddy poll=4486402]

26 comentarii la “Ce vreți voi de la bloggerul chinezu? Ca să știm o treabă :)

 1. camil Răspunde

  poate ar fi fost mai bine să fi fost un sondaj ce permite alegeri multiple…:)

 2. Vlad Răspunde

  Sa scrie in chineza, altfel este false advertising.

 3. Adrian SM Răspunde

  Mie unul îmi eşti bun aşa cum ai prestat până acum acilea.

 4. ihearlights Răspunde

  Eu vreau sa citesc mai multe despre social media. Adica, ai influenta necesara pentru a dezbate si dedesubturi ale social media, nu doar chestii pe care le gasesc pe google.

 5. Razvan Răspunde

  eu reprezint cei 5.26 % (in prezent) adica un vot pentru ultima varianta … si de nu ar scris „(iti zic in comentariu ce)” nu ma aventuram la comentarii

  in cazul de fata „Altele” -> sa scrii despre ce ai scris pana acuma, adica, la fel ca urarea aia … ‘de bine’ … sa nu te schimbi niciodata ;)

  Cred ca lumea care a ajuns aici si a revenit, a facuto pentru ca i-a placut, nu pentru stia exact de la inceput ce va citi … sau gresesc?

 6. Manuel Răspunde

  Si cultura, ca trebuie :D

 7. Tudor Răspunde

  Vreau sa scrie mai putin despre politica.

  Cred ca publicul pe care ti l-ai castigat in ultima vreme e un public tanar care fie nu e interesat de subiect fie politica si politicienii ii provoaca o scarba viscerala. Nu conteaza ca sunt pesedei, pedelei, penelei sau pecei.

  Daca scrii despre ei ii potentezi. Nu merita pomeniti. Nu merita sa fie nici macar discreditati.

 8. MadMike Răspunde

  Cristian, continua sa continui :)) Scrie cum ne-ai invatat sa citim. Axeaza-te pe toate cate putin din fiecare ca sa impaci si capra si varza. Sa fie totul ok ;) SUCCES(URI)!

 9. Valy Răspunde

  Sa continui sa promovezi pe aia mai micuti dar care merita. Sunt multi si tu intr-un timp aveai un obicei sa le mai dai cate-un link cate-o maslina :)

 10. Val33ntyn Răspunde

  De acord cu VALY :) ar trebui sa te gandesti ca si tu ai avut un blog cu un numar mic de cititori, si ar trebui sa mai arunci cate un ochi si pe la altii care scriu lucruri frumoase dar care nu sunt bagate in seama ;) succes

 11. Lexa Răspunde

  Niste cultura, ca asa e frumos!

 12. Nebunia Răspunde

  scrie tu chinezărisme acolo, ca o faci foarte bine :D

 13. Vlady Răspunde

  nu trebuie sa te intereseze ce zic altii tu sa faci ce faceai si pana acuma:))

 14. Kriogen Răspunde

  Scrie despre ce vrei tu….pentru ca pana acum ai scris la fel si numai de calitate. Cititorii au venit pentru ca le place cum scrii si despre ce scrii….si pana acum ai scris tot despre ce ai vrut…
  Keep doing what you did until now :)

 15. Masca Răspunde

  noi ne-am bagat la social media etc pentru ca ne intereseaza sa stim pe unde ne aflam, ce mai putem face si altele de genul asta. votat optiunea 1.

 16. Motanu89 Răspunde

  Am votat pentru cultura, consider ca e lasata la voia intamplarii, iar tu esti unul din cei care poate schimba opinii, tinand cont de numarul cititorilor, in rest totul este cum trebuie sa fie, revin cu placere chiar si de 2-3 ori pe zi.

 17. Dan Ciulea Răspunde

  ba io nu vreau nimic special de la tine…numa sa nu te schimbi!…oare cer asa mult?…lasa viata asta a ta 2.0. asa cum o fo’ si pana amu’…ma rog, sa isi parcurga drumu’ ei :D

 18. Stinah Răspunde

  aaaaa…..nu pot sa selectez decat o optiune. Nu vreau sa ma limitez. Dar is de acord cu ai de zic Bre Chinezule, scrie tu ce vrei acolo ca si pana acuma, numa sa nu te schimbi ca nu-i treaba :)

 19. PATRICKdan Răspunde

  mno, as raspunde cu o vorba celebra, dintr-un film mai vechi : „…fi capitanul nostru !” ;)

 20. Glass and Iron Răspunde

  Mai, trebuia sa pui checkboxes in loc de radio buttons …

 21. Mona Răspunde

  Stinah zice bine! nu te schimba.
  şi bagă şi „neşte” cultură!
  votat!

 22. BogdanU Răspunde

  Ce cultura bre … vrem ca la TV … niste scandaluri chestii :)

 23. dan necsa Răspunde

  io zic sa faci niste interviuri video…:D

 24. Pato Basil Răspunde

  noi vrem bani, nu stiu ce vrei tu!

 25. animaloo Răspunde

  MUCH MORE PORN!

 26. sorin Răspunde

  Orice face sa te simti bine:). Putin umor, putina seriozitate, putin porn, putina lectie despre viata, putina arta…intelegi tu:D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: