Care vine la tweetmeet/blogmeet/intalniremeet în Baia Mare?

No bun. Dragi tovarășe și tovarăși din Baia Mare întru ale 2.0-ului, mâine la 13.00 trecute fix, la Bourbon Cafe din Gold Plaza avem treabă :D Căci vă invit, care vreți, care puteți, să veniți la ceva ce am putea numit generic tweetmeet/blogmeet/intalniremeet :)) Și pentru că știu că de mine v-ați cam săturat :D, vă informez cu respect că nu vin cu mâna goală, ci cu incomensurabilii Alex Negrea, GroparuSorin Rusi și Bogdan Beșliu :D Bem un cafei, un ceai, o măslină, după care intrăm în programul artistico-sportiv despre care vă povesteam :D

Pentru a ne organiza mai cu simț de răspundere vă rog să confirmați aici dacă veniți, să știm și noi câte rezervări facem, ca să nu ajungem să ne ținem unii pe alții în brațe pe acolo :))

Ne vedem mâine :)

20 comentarii la “Care vine la tweetmeet/blogmeet/intalniremeet în Baia Mare?

 1. Alecs Răspunde

  97,(8)% sanse sa fiu acolo. Adica, vin. :)

 2. Bogdan Răspunde

  eu cred că ajung :-?? să vedem dacă mă lasă șefu. am auzit că-i cam chinez așa. muncă multă, bani puțini.

  mno, lăsând gluma la o parte, sunt entuziasmat să cunosc oamenii din Baia Mare. așa că veniți măăăă! :)

 3. Herman Vlad Răspunde

  Aş vini şi io, da’ depinde ce-oi avea de făcut la ora respectivă…

 4. Marchis Ionel Răspunde

  Incerc sa scap mai repede de la examen si sa ajung.

 5. gaben.ro Răspunde

  eu am control de la garda maine. nu stiu cand scap, dar ma prezint cand pot.

 6. Florin Buda Răspunde

  la ora 13 ????? e negociabilă ora ? :D

 7. chinezu Răspunde

  din pacate, ora nu e negociabila, asta e singura prestabila pentru toate partile implicate in aceasta succinta isprava :)

 8. zerocinci Răspunde

  Eu vin. :) Da` vin rosu sa fie! Glumeam … vin (direct de la examen)

 9. robbie Răspunde

  o sa fiu prezent. :)

 10. sorin Răspunde

  Si eu vin:P

 11. Herman Vlad Răspunde

  Apoi să nu crezi că încerc să schimb io ora :)) De-oi ajunge, sper să mă primiţi şi pe mine. :D

 12. zmenta Răspunde

  p r e z e n t : )

 13. Adrian SM Răspunde

  No bine, dat fiind că te-ai adrisat clar şi direct băimărenilor, ca locuitor al milenarei urbe de pe Someş,nu pot să zic decât pas…. Da poate vii tu la Satu Mare sâmbătă…. :) http://www.satu-mare.info/2011/01/26/deci-atentiune/

 14. Darius Răspunde

  Mda, ca de obicei. Nici nu mai zic nimic.

 15. Manuel Răspunde

  Brasovul e cam departe. Daca era meetul asta un kilometru mai aproape veneam si eu :)))

 16. Să vorbim despre…
 17. Razvan Florian Răspunde

  Vin… ne vedem acolo… tu o sa fii… chinezu cu chilotii peste pantaloni, nu?…. nu stiu… sunt prima data pe blog…
  :-„

 18. B. Răspunde

  Daca nu e cu suparare, am gasit un nume pentru asta si chiar daca tocmai a avut loc (si evident am participat cu absenta ca altfel n-aveam cum-asta e), am zis sa il scriu aici, daca e sa ramana-bine, daca nu-nu e vreo problema; asadar, are loc intr-un mall, deci trebuie sa fie cu „M”, e cu bloggeri, deci cu „B” si inca un „M” de la meet, fireste; ce rezulta? MBM = Mall Blog Meet; adica, stiu unii ce valoare are MBM pe-aici (pentru restu’ lumii, stiti, cum sa va spun, MBM e un fooarte cunoscut numar de inmatriculare! :D clar, vine de la Maramures+Baia Mare, numai ca aia doi de M sunt separati de-un B, „baia”[=mina].
  Daca va place MBM, cred ca nu e greu de incropit o traditie, mall-ul nu se muta, numai ce s-a deschis… motive de meet or sa mai fie… nume de botez tocmai am propus!

 19. B. Răspunde

  episod/continuare ‘daca nu e cu suparare’, insa off-topic: cumva am dat click pe o cale re si am ajuns din nou in pag. aceasta insa neintentionat si (si, o sa va ganditi, ei si?) si la un moment dat am urmat linkul din track cel spre BmCitydotro si (si?) ca un facut, am ‘nimerit’ intr-o sectiune unde se face oarece publicitate unor institutii din oras si (si?) numai ce observ ca unei institutii i se face reclama folosind fotografia unei alte institutii!!! Cu alte cuvinte, ‘faza’ este cu no comment exceptand „Rusine, BmCity, rusine!!!” De ce nu am scris direct in site-ul lor? (exista niste date de contact acolo, totusi!) Pentru ca. Si, pentru ca in pagina care se presupune a fi „despre ei”, au copiat textul implicit de la exemplificarile de formatare-text din editorul de text – o alta faza cu no comment (daca nu voiau sa scrie nimic despre ei, sa fi lasat pagina goala, nu sa copieze in bataie de joc textul acela, il stiti, ‘lorem ipsum…etc…”). Si un alt motiv tine de gramatica pe care ei o folosesc in textul: „Daca vrei sa fi la curent cu tote noutatile introdu e-mailul tau mai jos”. Sper ca lumea crede pe cuvant si nu trebuie sa public undeva print-screen, cu „fi’ si cu „tote”! (cat timp eu nu vorbesc „aceeasi limba” cu asemenea-mi semeni, e clar de ce am scris aici, nu acolo!). Scuze pentru off-topic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: