Cine-o pus retailu’n drum, apoi ăla-i om nebun

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Cred că ați aflat deja că magazinul Plus din Ocna Mureș a dat chix în modul cel mai ciudat cu putință: s-a cam prăbușit într-o groapă provocată de problemele clasice din acea localitate. Eh, asta este, ați putea spune, se mai întâmplă și de astea, care, de obicei, sunt băgate la clauza ”Forță majoră”, care se traduce prin românescul shit happens. Dar, căci, ca întotdeauna, există un dar, atunci când tu alegi să construieși ditai supermarketul pe un loc despre care toată lumea din localitate știa că o să se transforme în curând într-un derdeluș (cum s-a și întâmplat), atunci ori ești de o naivitate stupefiantă, ori ai avut alte calcule în capul tău deloc simpatic, atunci.

Revenind pe zona blogosferei, recomand celor de la Plus (investitorii din spatele rețelei, care bagă banu nu ca să vadă cum cade măgăoaia într-o groapă) să folosească niște tooluri de monitorizare online, ca să mai afle și ei ceea ce, se pare, oamenii lor din teritoriu nu le spun, ori pentru că sunt niște tăntălăi cu patalama, ori că au interese care nu se pupă deloc cu interesele investitorului. Așa ar fi putut afla ce a scris Serafim cu multe luni în urmă. Pentru că altfel o să vă mai treziți iar cu un  magazin Plus care va exploda subit pentru că a fost construit pe un depozit de bombe.

Eu nu știu cum vă simțiți voi când vedeți imaginile de mai jos, dar io nu pot să mă gândesc decât la imperiala vorbă românească de sorginte contemplativă ”Doamne, proști mai sunteți…”.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Cine-o pus retailu’n drum, apoi ăla-i om nebun”

 1. Se stia si cu toate astea s-a construit.
  Inseamna ca ii poti acuza de idiotenie sau ii poti acuza de tentativa de omor. Poti, fie sa razi de ei, fie sa ii vezi imbracati in costum “marinar la 90 de grade” (pentru tentativa de omor cat se “ia” ?). Daca se prabusea si mai strivea vreun localnic venit dupa un ghinionist kil de ulei ?
  Sau poate ca aveau pamantul mai demult si acu’ trebuia sa iasa firma in castig asa ca au bagat ceva placaj, polistiren si var si acum or sa ceara ca pentru fier-beton si marmura cal. I.

  Ceva ma face sa cred ca ii doare in cot de zambetul meu si ca isi vor purta costumele “giogioarmani” nestingheriti.

  Ma gandesc cu teama la ghinionistul kil de ulei. Si daca aveau numai Drive-Thru si tot era vanzatorul in discutie …

 2. @Glass and iron
  corect, o mizerie ce s-a intamplat acolo, tocmai pentru ca vorbim de oameni
  daca nu au facut aia de la plus o ancheta de aia interna si nu au dat pe cineva afara, atunci sunt mai fraieri decat se accepta in nu stiu ce prevedere din manualul micului corporatist-supermerktist

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)