Ce mai citim? Dacă mai citim, firește…

Alex îmi bagă o leapșă de asta intelectuală. Trebe să zic ce citesc acuma și ultimele două cărți citite. Dau raportul raftologic fără probleme, dar nu înainte de a mă enerva un pic. Nu pe mine, nu pe noi neapărat, dar pe vremurile astea în care trăim. Pentru că citim din ce în ce mai puțin. Eu fac eforturi masive în acest sens, dar, ca regulă, reușesc să citesc doar seara și doar câteva pagini, după care cad la datorie. Mai am și ereaderul Prestigio, de care m-am atașat mult mai mult decât m-aș fi așteptat :))), cu care mă mai delectez când mai călătoresc. Și cam atât…

Sigur că cei dintre voi care, nu știu cum altfel să o spun, nu prea aveți treabă-treabă (loc de muncă, un mic business, free-lancing la greu), veți ridica semeț capul și veți spune că voi reușiți să citiți, chiar și o carte pe săptămână. Vă invidiez, recunosc, eu nu ajung la astfel de performanțe. Și nici nu am cum să ajung. Sunt prea ocupat, prea prins în ceea ce fac, toate astea îmi mănâncă mult prea mult timp…

Și mai este o chestiune. Unde ne diferențieam major. Și de care sunt fantastic de mândru și nici incunabula incunabulelor nu înseamnă nimic față de piticii mei :) Zic asta pentru că atunci când am timp liber, prefer să stau cu ei, să mă joc, să povestim, să mă bucur de incredibilul feeling de a fi tată :) Cei care aveți copii știți despre ce vorbesc io aici. Ceilalți trebe să mă credeți pe încredere și să fugiți repede să luați o carte să citiți, că după ce vin brotacii ăștii fenomenali în viața voastră e mai greu cu întorsul paginilor. Dar atât de frumos :)

No bun. Să revenim la leapșă. Ultimele două cărți citite sunt ”Dezvoltarea afacerilor sociale de Muhammad Yunus (scrisă modest, dar tratând un subiect excepțional) și ”Greuceanu – roman (cu un) polițist”, o carte simpatică, scrisă bine, despre aventurile unui polițist de provincie.

Acum citesc ”Mândrie și prejudecată” de Jane Austen :D Dap, nu am citit-o niciodată, așa că am zis că trebe să îmi completez această lacună de cultură generală :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Ce mai citim? Dacă mai citim, firește…”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)