Io zic să învățați ceva de la mine și de la Arhi, zău

Și eu și Arhi suntem mari. Dar asta știți deja. Și amândoi recunoaștem că o bună parte din mărimea noastră o datorăm berii :D Dar, deși noi am băut ceva beri împreună de multe ori, niciodată nu am făcut o echipă așa de perfectă ca și la Stella Artois World Draught Masters 2010, unde am fost invitați (norocul lui :D) de maestrul Manafu :D

După cum veți putea vedea în filmele de mai jos, pe care vi le recomand cu modestia aferentă :D, am executat un maiestuos program artistic, în care am arătat că, orișicât, atunci când vine vorba să ne distrăm, suntem profesori :D Merci, Sorin Rusi, pentru primul film și merci, nwradu, pentru al doilea.

Și ca să înțelegeți mai bine ce catastrofe am fost :)), uitați mai jos cum se execută cei 9 pași necesari în Ritualul de turnare perfectă a berii: Purificarea, Sacrificiul, Alchimia Lichidă, Coroana, Alungarea, Tăierea capului, Curățarea,  Regula celor doua degete și ultimul pas – Răsplata.

Aaaaa, încă ceva: Anul acesta, “Maestru national al turnarii perfecte a berii” a fost desemnat Nicoleta Tanase de la White Horse din Bucuresti. Ea va reprezenta Romania in finala internationala a concursului Stella Artois World Draught Master, ce va avea loc la Londra, pe 28 octombrie, in Old Billingsgate, alaturi de alti 32 barmani din diferite tari de pe Glob.

12 comentarii la “Io zic să învățați ceva de la mine și de la Arhi, zău

 1. lol Reply

  Bre bitangii din ziua ‘ie’ de groaza asa ca vezi ce postezi pe blogul lu’ matale ca intre si ei. Hai sa ne aducem aminte de Tyllbuhoglinda cand a fost luat la carciuma prima oara!! Tatal lui a comandat un tap de bere pentru Tyll si o halba pentru el. Tyll a luat halba si a impins tapul de bere catre parinte si ia spus: Bre tata matale ai baut o viata intreaga eu cand te mai ajung daca beau cu tapul?. :) Azi te-am vazut la televizor, incepi sa imi faci program fix duminica!!! Eu nu uit ai bitangi frumosi sa iti traiasca !!!

 2. Mihai Vinatoru Reply

  eu zic sa faci submit la Stella cu clipul #2, sa vada si ei cum se umple un pahar.

 3. somnulescu Reply

  Se putea daca nu se auzea rasul lui piticu in fundal pe finalul filmuletului? :)) Omul ala are un ras EPIC :))

 4. Piticu21 Reply

  naiba stie cine filma? :))

 5. Arhi Reply

  sorin rusi sau nwradu

 6. sorin (Laptop News) Reply

  Primul este al meu!

 7. Radu Daniel Reply

  A fost bine… Asa e la inceput.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.