Să ridice mâna sus fanii de Jesus Christ Superstar!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Zilele trecute am mai ascultat o dată (pentru a nu ştiu câta oară) Jesus Christ Superstar. Şi tot la părerea iniţială rămân: FENOMENAL!

Şi asta vine din partea unui ca mine pentru care sentimentul religios este exact la acelaşi nivel cu sentimentul purtatului părului vâlvoi pe stânga. Asta ca să înţelegeţi că nu vibrez absolut deloc la conotaţiile christice ale operei.

Dar muzica, fraţilor, muzica e incredibilă. Şi face parte din acea categorie selectă a bucăţilor de creaţie umană despre care se va vorbi şi peste 13 milioane de ani, dacă mărunta noastră civilizaţie va rezista atâta…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=RaPM1QdpbbE]

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Să ridice mâna sus fanii de Jesus Christ Superstar!”

  1. Nu-s fan dar e foarte faină. Nu pot să nu remarc faptul că mulţi ardeleni am avut ocazia să vedem pe diverse căi pă vremea lu Ceaşcă această operă pusă în scenă de nişte rockeri dilăi din Ungaria. Ceea ce nu a fost de ici de colo….

  2. cred c’am tocit vinilurile alea rusești de atâta ascultat. le’am cumpărat imediat în ’90 de la un student basarabean. într’o vreme le știam pe-de-rost.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)