Cum vi se pare ca sună ”Head and Heart Hunting”?

Serios vorbesc. Este vorba de un serviciu de matchmaking pentru managerii ăia ocupați :D bazat pe principiile de recrutare gen HR. Intrați voi și vedeți detalii dacă vă pasionează subiectul.

Mie mi se pare o idee foarte tare de business. Pentru că ia câte ceva din head hunting și din relativ jenantul matchmaking, dar combinația dintre cele două o ridică la nivel de premium, ceea ce, nu-i așa, o transformă în cu totul altceva. Habar nu am care sunt comisioanele pentru astfel de servicii, dar presupun, cum e și firesc, că nu sunt mici deloc. Ceea ce mi se pare absolut normal având în vedere că mult prea ocupaților manageri (bine, unii se dau doar ocupați, dar asta e alta poveste) firma cu pricina le rezolvă niște probleme teribil de serioase. Sau măcar încearcă :))

Zic că mie mi se pare o foarte tare idee de business dar eu nu aș apela never ever la așa ceva. Bun, mie mi-e ușor să vorbesc, căci am dispărut de pe piața de agățat pitule de 14 ani și am avut și incredibila șansă să o întâlnesc pe doamna sufletului meu :) Dar dacă acuma, la 35 de ani, aș fi tot singur, dracu știe dacă nu aș plăti bani grei să apelez la un astfel de serviciu…

Ia ziceți ce părerea aveți voi de toată tărășenia asta.

PS. Menționez pentru cei mai enervanți dintre voi că acesta nu este un material publicitar și nu am luat nici un ban pentru el. Că mai fac și de astea, să știți :))

7 comentarii la “Cum vi se pare ca sună ”Head and Heart Hunting”?

 1. irongates Răspunde

  Lasă domnule nervoşii în pace, cui nu-i place…internetul e nesfârşit. Tu scrie.

 2. Mihai Pintilie Răspunde

  Managerii cu j-de ani de experienta si o varsta respectata (ca sa nu zic venerabila) au si ei un cerc de socializare destul de bine conturat si bine pozitional dpdv financiaro-social. Acolo se practica deja flirtul la greu asa incat trecerea de la o privire plina de respect la una plina de vapai e destul de lejera. Nu cred ca au nevoie de agentii specializate. Oamenii acestia stiu sa vorbeasca, stiu sa se poate si in relatiile cu ceilalti pornesc de la respect.

 3. Lars Răspunde

  Poate sunt eu cu capul dar e înfiorător serviciul ăsta.

 4. Stefan Murgeanu Răspunde

  indiferent ca vorbim de CEO megaocupati, de pustani timizi cu cosuri pe fata sau de barbati sau femei ce stau la 35 (sau 45) de ani cu parintii, cine nu-i in stare sa-si gaseasca perechea in the real world, tot un fuckin ratat este dpmdv

  altfel, ideea este buna, chiar daca se adreseaza loserilor intr-ale relatiilor interumane si inter (sau intra) sexuale :D :))))

 5. manuela Răspunde

  mie nu mi se pare ca aia ar discrimina o gospodina (mai ales daca e ex-nevasta vreunui CEO fugit cu secretara in Tenerife :P)

 6. SingleBell Răspunde

  Felicitari organizatorilor, ne bucuram sa avem si alti colegi pe piata de dating din Romania!

  In sfarsit lucrurile incep sa se miste, asa cum am sperat, in favoarea ” Cupidonilor” si a celor care au nevoie de un imbold pentru a-si cladi o relatie sanatoasa si de durata si nu se tem sa o recunoasca si sa ceara ajutor.

  Mult succes de la echipa SingleBell.net !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: