Cum primiți invitațiile la România – Argentina de azi

Astăzi avem a doua zi de meciuri la IRB Nations Cup. România va juca împotriva Argentinei de la 19.00 și va fi un meci între două echipe rănite, căci ai noștri au pierdut cu Namibia, iar Jaguarii cu Italia A. Va fi un meci minunat, sper, la care vă invit cu mare drag :)

După cum știți, Federația Română de Rugby a pus la dispoziția bloggerilor un întreg sector, așa că ar cam trebui să îl umplem :D Dacă v-ați înscris pentru invitații la postul precedent, adică acilea, vă aștept să vă luați invitațiile în condițiile prezentate mai jos. Dacă mai sunteți care nu v-ați înscris dar ați dori să veniți, băgați repede mai jos un comment ca să facem demersurile necesare să ajungeți și voi :)

Știu că pentru mulți dintre voi e greu să ajungă la meciurile de la 15 și de la 17 (, așa că o să fiu în jur de 18.30 în fața Federației ca să vă dau invitațiile. Pentru cei care vor să vină și la primele meciuri, pe la 14.30 o să fiu tot în fața Federației :)) Ca să vedeți ce dovadă de flexibilitate întru aducerea voastră la rugby dau :))

Hai România!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Cum primiți invitațiile la România – Argentina de azi”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)