Unde puteți pariaţi gratis pe meciurile de Cupă Mondială

Mâine începe. Şi iar o să belim ochiul puternic la meciurile de Cupă Mondială. Că na, nu ne putem abţine, noi ăştia virusaţi corespunzător de microbul nemernic :D Şi mulţi dintre noi o să parieze. Unii pe bani (io nu am pasiuni de astea, dar vă ştiu pe unii dintre voi care sunteţi, cum să vă spun altfel, maniaci :D). Dar vor fi şi unii care vor paria aşa în joacă, adică fără să scoată banu din buzunar sau de pe card. Aşa că, generos cum sunt, am zis să vă dau fix 3 ponturi pe chestiunea în cauză :D

Predikt Club. M-am jucat ieri un pic pe acolo și am rămas puțintel surprins de câte features are. Și încă nu e tot, mă amenință cei care se ocupă de site :)) E o combinație interesantă între rețea socială și pariuri gratis, cu acumulare de puncte, în funcție de care poți câștiga premii. Din câte am înțeles cele mai multe puncte le poți câștiga dacă atunci și alți oameni pe site. Te poți conecta foarte lejer cu profilul de FaceBook și e foarte ușor să navighezi prin site. M-a prins, îmi place :D Dacă intrați acolo să mă căutați după Cristian China-Birta, nu după chinezu, da? :))

Liga Suporterilor. Este siteul multilateral dezvoltatului tovarăș și prieten Vlad Dulea :)) Unde văd că deja e strânsă o comunitate de tovarăși de pe twitter, care își arată mușchii parioristici unul altuia :D Am și eu cont acolo, dar recunosc spășit că nu prea am pariat, dar promit că pe perioada Cupei Mondiale intru și vă fac vraiște pe acolo :))

Deutsche Welle organizează un Campionat Mondial al Pronosticurilor. Dacă pariezi pe toate meciurile de la Campionatul Mondial poți câștiga premii gen excursie în Germania, tricouri și altele. Mulțumesc Cristian pentru pont :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Unde puteți pariaţi gratis pe meciurile de Cupă Mondială”

  1. ma, pe mine nu ma pasioneaza „casele de pariuri”, DAR, am facut o chestie in firma, punem toti 20 de lei, fiecare isi da parerea cine va castiga capionatu, cu ce numar de puncte si la ce diferenta … castigatoru’ ia tot, si face cinste la restu’ :-)) … am zis sa facem o situatie de WIN-WIN … nimeni nu pierde, si mai avem inca un motiv sa iesim la berte intre colegi ;)

  2. Pingback: | iYli | Livada cu fotografii din inima Bucurestiului |

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)