Unde puteți pariaţi gratis pe meciurile de Cupă Mondială

Mâine începe. Şi iar o să belim ochiul puternic la meciurile de Cupă Mondială. Că na, nu ne putem abţine, noi ăştia virusaţi corespunzător de microbul nemernic :D Şi mulţi dintre noi o să parieze. Unii pe bani (io nu am pasiuni de astea, dar vă ştiu pe unii dintre voi care sunteţi, cum să vă spun altfel, maniaci :D). Dar vor fi şi unii care vor paria aşa în joacă, adică fără să scoată banu din buzunar sau de pe card. Aşa că, generos cum sunt, am zis să vă dau fix 3 ponturi pe chestiunea în cauză :D

Predikt Club. M-am jucat ieri un pic pe acolo și am rămas puțintel surprins de câte features are. Și încă nu e tot, mă amenință cei care se ocupă de site :)) E o combinație interesantă între rețea socială și pariuri gratis, cu acumulare de puncte, în funcție de care poți câștiga premii. Din câte am înțeles cele mai multe puncte le poți câștiga dacă atunci și alți oameni pe site. Te poți conecta foarte lejer cu profilul de FaceBook și e foarte ușor să navighezi prin site. M-a prins, îmi place :D Dacă intrați acolo să mă căutați după Cristian China-Birta, nu după chinezu, da? :))

Liga Suporterilor. Este siteul multilateral dezvoltatului tovarăș și prieten Vlad Dulea :)) Unde văd că deja e strânsă o comunitate de tovarăși de pe twitter, care își arată mușchii parioristici unul altuia :D Am și eu cont acolo, dar recunosc spășit că nu prea am pariat, dar promit că pe perioada Cupei Mondiale intru și vă fac vraiște pe acolo :))

Deutsche Welle organizează un Campionat Mondial al Pronosticurilor. Dacă pariezi pe toate meciurile de la Campionatul Mondial poți câștiga premii gen excursie în Germania, tricouri și altele. Mulțumesc Cristian pentru pont :)

4 comentarii la “Unde puteți pariaţi gratis pe meciurile de Cupă Mondială

  1. Pavel Reply

    O da… primul e chiar interesant. Iar al lui Vlad Dulea e deja vedeta :D

  2. Dan Ciulea Reply

    ma, pe mine nu ma pasioneaza “casele de pariuri”, DAR, am facut o chestie in firma, punem toti 20 de lei, fiecare isi da parerea cine va castiga capionatu, cu ce numar de puncte si la ce diferenta … castigatoru’ ia tot, si face cinste la restu’ :-)) … am zis sa facem o situatie de WIN-WIN … nimeni nu pierde, si mai avem inca un motiv sa iesim la berte intre colegi ;)

  3. Bucur Reply

    pariez ca Romania nu joaca…..uraaa am castigat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.