Buuuun, acuma voi decideți sigla Echipei Bloggerilor!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Chestiunea e simplă, căci am anunțat-o deja, când am lansat concursul, cum ar veni, pentru sigla Echipei Bloggerilor. Când ziceam că fiind echipa voastră, la urma urmei, voi trebuie să decideți care va fi sigla :) Așadar vă invit să mai dați un ochi aici ca să vedeți încă o dată propunerile de sigle, după care să vă votați la sondajul de mai jos, pe numele ”desenatorului” care v-a plăcut cel mai mult.

Puteți vota până miercuri la ora 12 trecute fix :D Dacă cele mai multe voturi le va primi un concurent care a desenat mai multe sigle, atunci vom mai face un sondaj, firește :)) Succes tuturor!

[polldaddy poll=3278994]

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

25 thoughts on “Buuuun, acuma voi decideți sigla Echipei Bloggerilor!”

  1. Desi a lui Andrei Bicky mi se pare cea mai faina, am votat-o pe cea de-a doua ca frumusete, cea a lui Ionut Popescu pentru ca s-ar imprima cel mai usor pe echipament si s-ar vedea cel mai bine :)

  2. woa, toate is faine, abia m-am putut hotari! Felicitari tuturor, au facut o treaba excelenta! Insa sigla lui Vlad Dulea cu RSS-ul ala mi s-a parut cea mai potrivita pentru o echipa a bloggerilor!

  3. Pingback: Concurs! Alege negrul « Cel care striga in pustie

  4. Deci, da… Nu vreau bani, nu vreau statuie, vreau doar să îmi daţi…laude (cine s-a gândit repede la o rimă, să-i fie cu ruşine) : ) Zic să fie şi cu mulţumiri din partea mea celor care m-au votat democratic, cât şi celor care nu m-au votat şi care dacă ar fi fost cu putinţă să dea şi un al 2-lea vot mi l-ar fi dat mie : )
    Hai să fiu corect până la capăt că îmi plac şi mie şi alte sigle, dar m-am simţit nevoit să-mi consum opţiunea pe mine. Că dacă nu mă votez eu, atunci cine? : ) Respectele mele participanţilor

  5. Mi-a fost foarte greu sa aleg, dar Ionute, ai votul meu. Chiar au fost numai propuneri de nota 10! Ma bucur foarte mult sa vad astfel de concursuri si in Romania.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)