Dragilor, vă invit la rugby! Sport olimpic și caritate!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Sâmbătă și duminică, pe Stadionul Tineretului Arcul de Triumf, va avea loc turneul internațional de rugby în 7 Bucharest Sevens. În fiecare zi, de dimineață până seara, veți putea vedea meciuri spectaculoase de rugby în 7, sport care tocmai ce a fost făcut sport olimpic :)

La competiția masculină participă echipe din 10 țări, inclusiv România, iar la competiția feminină 12 țări, inclusiv România.

Prețul unui bilet este de 15 lei, iar toate încasările vor merge pentru Alexandru Grădinaru.

Eu mă voi ocupa de siteul oficial al competiției, precum și tot ce o să îmi mai dea rekinoo de lucru, căci mâine și poimâine ascult disciplinat de el (factura o să îl usturea, cu tot discountul pe prietenie pe care o să îl fac :D).

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Dragilor, vă invit la rugby! Sport olimpic și caritate!”

  1. Pingback: 22 mai 2010

  2. Rugby in 7 e mult mai spectaculos deoarece sunt spatii mult mai mari:). Pacat ca toate se tin in Bucuresti, dar, cine stie? Poate vin si la Baia Mare, ca doar nu degeaba bate CSM tot nu? Plus ca din spate vine tare CSS2.

  3. Ce bine ar fi ca jocul de rugby să detroneze fotbalul. Nu sunt nici iubitor de fotbal şi nici de rugby, dar parcă cel din urmă este mai ocrotit de nesimţire, manifestarea grosolană de posesor de club sportiv, “gagici gagicoase” şi viaţa de club a “sportivilor”…

  4. Pingback: Photography, my love 1 : Alex Mazilu – Daily Photo Blog

  5. Pingback: Photography – my love I | Dependent de Fotografie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)