Dragilor, vă invit la rugby! Sport olimpic și caritate!

Sâmbătă și duminică, pe Stadionul Tineretului Arcul de Triumf, va avea loc turneul internațional de rugby în 7 Bucharest Sevens. În fiecare zi, de dimineață până seara, veți putea vedea meciuri spectaculoase de rugby în 7, sport care tocmai ce a fost făcut sport olimpic :)

La competiția masculină participă echipe din 10 țări, inclusiv România, iar la competiția feminină 12 țări, inclusiv România.

Prețul unui bilet este de 15 lei, iar toate încasările vor merge pentru Alexandru Grădinaru.

Eu mă voi ocupa de siteul oficial al competiției, precum și tot ce o să îmi mai dea rekinoo de lucru, căci mâine și poimâine ascult disciplinat de el (factura o să îl usturea, cu tot discountul pe prietenie pe care o să îl fac :D).

8 comentarii la “Dragilor, vă invit la rugby! Sport olimpic și caritate!

 1. Romania Pute Răspunde

  Rugby`ul este un sport fabulos!

 2. 22 mai 2010
 3. Bucur Răspunde

  un sport frumos de altfel dar dur….

 4. Tandrei Răspunde

  Rugby in 7 e mult mai spectaculos deoarece sunt spatii mult mai mari:). Pacat ca toate se tin in Bucuresti, dar, cine stie? Poate vin si la Baia Mare, ca doar nu degeaba bate CSM tot nu? Plus ca din spate vine tare CSS2.

 5. Bibliotecaru Răspunde

  Ce bine ar fi ca jocul de rugby să detroneze fotbalul. Nu sunt nici iubitor de fotbal şi nici de rugby, dar parcă cel din urmă este mai ocrotit de nesimţire, manifestarea grosolană de posesor de club sportiv, „gagici gagicoase” şi viaţa de club a „sportivilor”…

 6. Matza Răspunde

  din pacate in Romania tot fotbalul o sa ramana „singurul sport”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: