25.04.2017

Gata, Băsescu s-a decis că vrea în al doilea tur cu Geoană

PDL a sărit brusc la gâtul lui Geoană, cum că trebe să îşi dea demisia de la şefia Senatului, pentru că, vezi doamne, dacă tot candidează la Cotroceni, atunci o să îşi foloseasca funcţia pentru a obţine foloase electorale.

Câteva precizări:
1. Garantat Geoană o să-şi folosească poziţia din fruntea Senatului ca să îl ajute în campanie. A făcut-o de când a fost ales, o face şi acum. La fel cum procedează şi va proceda fără probleme Băsescu.

2. PDL face atâta gură pe acest subiect pentru că speră să se vorbească mai mult de ecuaţia Geoană-Senat-foloase electorale decât de Băsescu-Cotroceni-foloase electorale.

3. PDL a început atacurile la Geoană pentru că aşa vrea Băsescu. Pentru că marinarul şturlubatic îl vrea pe Geoană, nu pe Crin, într-o posibilă confruntare în turul 2. Atacurile ciurucilor pdlişti nu sunt făcute să îl distrugă definitiv pe Geoană. Dimpotrivă, sunt lansate tocmai pentru a-l legitima pe Geoană ca şi contracandidat al lui Băsescu.

4. Pe cât puneţi pariu că în următoarea perioadă Băsescu o să zică ceva sănătos de Geoană tocmai pe aceeaşi idee a legitimării sale ca şi contracandidat?

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Un text excelent

Da noi plimbăreţii pe bloguri, cei care facem trafic si facem practic ierarhia reala ne baga cineva in seama?

Niciun comentariu încă

 1. Zoe
  joi, 3 septembrie 2009, 07:07

  N-ar fi asa o mare mirare sa il auzim pe Basescu iesind in cele din urma cu declaratii-atac la adresa PSD, Mircea Geoana si altii. pe de alta parte, nu cred ca e nevoie de declaratiile inveninate ale pedelistilor ca sa capete Geoana imaginea de candidat. Parerea mea este ca o are deja.

  Răspunde
 2. joi, 3 septembrie 2009, 16:32

  Pe o bere fara alcool.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *