25.04.2017

Iar m-am dat deştept într-un interviu…

După lovitorul interviu luat fulgerător de Makavelis, mi-a sărit şi Mircea Popescu la beregată, de m-a determinat să zic nişte profunzimi de m-am şi speriat ca nu cumva să cad chiar eu în ele :D

Printre prostiile pe care le-am zis în interviu, aduc în atenţia domniilor voastre pasajul de mai jos…

„Este timpul sa iesim, ca blogosfera, din poezia asta gen cerc literar, in care te citesc pe tine, tu pe mine, noi pe inca 3 si ne mirosim perciunii a lauda. Lumea adevarata nu foloseste rima perfecta, e mai mult vers alb, improvizatie. Si improvizatia inseamna inclusiv compromis, pe care il faci ca sa ajungi intr-o etapa superioara. Eu nu vreau sa fac parte dintr-o blogosfera pentru care singura ratiune de a fi este sa se raporteze mereu si mereu la ea insasi. Nu vreau. Eu am nevoie de o blogosfera care sa faca parte din contextul mai larg al lumii. Care, intr-un tarziu, nu stiu cand, sa devina industrie, sa functioneze ca o piata. Cu regulile sale mai ciudate, e drept, dar acolo vreau sa se ajunga. Se va pierde din “poezie”, categoric. Dar asta e un risc pe care nu ma sfiesc de nici o culoare sa mi-l asum.”

Interviul integral aici.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Dacă aş fi în Cluj, m-aş râde foarte tare

Mişto să vezi bloggeri împuşcând jurnalişi. Şi invers

3 comentarii

 1. miercuri, 12 mai 2010, 17:52

  ce doriti dvs se va intampla ..dar nu azi..azi nu e loc de asta.. mai intai avem nevoie de extinderea culturii online si a conceptelor de blog, blogging, blogosfera..recunosc si eu sunt incepatoare, dar incerc sa ajung din urma civilizatia..sper sa reusesc, la un moment dat.. :)

  Răspunde
 2. Andreea Stoica
  vineri, 14 mai 2010, 08:21

  eu sunt increzatoare ca peste cativa ani blogosfera o sa devina o veritabila industrie! Sunt incepatoare in ceea ce priveste „blogareala”, dar un profesor increzator de la facultate ne-a determinat sa socializam virtual pentru ca „asta e viitorul!”
  Sa lasam timpul sa-si urmeze cursul firesc! http://andreeastoica.wordpress.com

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *