Iar m-am dat deştept într-un interviu…

După lovitorul interviu luat fulgerător de Makavelis, mi-a sărit şi Mircea Popescu la beregată, de m-a determinat să zic nişte profunzimi de m-am şi speriat ca nu cumva să cad chiar eu în ele :D

Printre prostiile pe care le-am zis în interviu, aduc în atenţia domniilor voastre pasajul de mai jos…

„Este timpul sa iesim, ca blogosfera, din poezia asta gen cerc literar, in care te citesc pe tine, tu pe mine, noi pe inca 3 si ne mirosim perciunii a lauda. Lumea adevarata nu foloseste rima perfecta, e mai mult vers alb, improvizatie. Si improvizatia inseamna inclusiv compromis, pe care il faci ca sa ajungi intr-o etapa superioara. Eu nu vreau sa fac parte dintr-o blogosfera pentru care singura ratiune de a fi este sa se raporteze mereu si mereu la ea insasi. Nu vreau. Eu am nevoie de o blogosfera care sa faca parte din contextul mai larg al lumii. Care, intr-un tarziu, nu stiu cand, sa devina industrie, sa functioneze ca o piata. Cu regulile sale mai ciudate, e drept, dar acolo vreau sa se ajunga. Se va pierde din “poezie”, categoric. Dar asta e un risc pe care nu ma sfiesc de nici o culoare sa mi-l asum.”

Interviul integral aici.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Iar m-am dat deştept într-un interviu…”

  1. ce doriti dvs se va intampla ..dar nu azi..azi nu e loc de asta.. mai intai avem nevoie de extinderea culturii online si a conceptelor de blog, blogging, blogosfera..recunosc si eu sunt incepatoare, dar incerc sa ajung din urma civilizatia..sper sa reusesc, la un moment dat.. :)

  2. eu sunt increzatoare ca peste cativa ani blogosfera o sa devina o veritabila industrie! Sunt incepatoare in ceea ce priveste „blogareala”, dar un profesor increzator de la facultate ne-a determinat sa socializam virtual pentru ca „asta e viitorul!”
    Sa lasam timpul sa-si urmeze cursul firesc! http://andreeastoica.wordpress.com

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)