Totul despre sex cu Florin Piersic Dintr-un Basm

Cam de multişor nu am mai băgat nimic la Catalogul de neturi, aşa că acum aduc în atenţia dumnevaoastră (este că sună mişto şi expresia asta? :D) următoarele:

Despre b-cafe.ro am mai scris, dar e bine să vă aduc aminte de el. Pentru că e unul din siteurile la care, ori de câte ori ai o pauză, e bine să revii şi să te uiţi la interviurile de acolo. Şi, dacă îţi permite religia, să şi înveţi ceva. Acum există un concurs pe site cu relevantul titlu, pe lângă care nu mai ai ce pune, „Vrei să îţi bei cafeaua cu Florin Piersic?” :)

Totul despre sex. Am ajuns pe blogul ăsta pentru că mi-a atras atenţia asupra lui Vrăji, una din ştrulibaticele blogosferei :D Bun, recunosc aproape freudian că în afară de a mă amuza la unele din poveştile alea de pe acolo, blogul nu e pe nişa mea, ca să zic aşa :D Dar am vaga impresie că pe unii dintre voi o să vă coafeze :D

Asociaţia Dintr-un Basm. Ca şi celebra replică din Jerry Maguire, blogul ăsta had me încă de la numele lui :)

Un comentariu la “Totul despre sex cu Florin Piersic Dintr-un Basm

  1. writeman Răspunde

    multumesc, domnule Chinez! cu aceasta ocazie, dati-mi voie sa te invit sa fii PRESEDINTELE onoratului juriu care va decide cine sa-si bea cafeaua cu Florin. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: