De ce am căscat ochii la o fată care făcea duș în public

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Iată și un filmuleț de la respectiva întâmplare, cu mulțumiri lui Mihai Pintilie pentru înregistrare.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8AUblND_tzQ]

Simplu spus, din respect. Din respect pentru Cristina Bazavan și pentru cei de la Revista Tabu.

Și nu vorbesc aici despre faptul că o fată s-a urcat într-o cabină de duș la 5 metri înălțime în Piața Universității pentru a câștiga o excursie la Barcelona. Vorbesc despre dărâmarea continuă a barierelor, despre dorința perpetuă de a încerca altceva.

O fata suspendată nu știu unde care face duș mă lasă perfect rece. Nu gust chestii de astea. Dar ce apreciez este faptul că cineva se gândește să facă așa ceva și chiar face, în ciuda conveninețelor, în ciuda zecilor de oameni care spun ”nu e bine”.

Există riscuri atunci când faci așa ceva, firește. Întotdeauna când faci ceva diferit există riscuri. Dar, la urma urmei, asta e ideea, a arunca o provocare și a face lucrurile să se miște într-o anumită direcție. Și să îți asumi tot ceea ce urmează. Prefer de 1000 de ori un om care își asuma riscuri în fața unui pentru care bătutul pasului pe loc e cel mai sigur mod de a nu se expune.

Mi-a plăcut faza cu fata care face duș în public? Nu prea… Mi-a plăcut că cineva a făcut așa ceva? Ooooo, daaaaaa!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

17 thoughts on “De ce am căscat ochii la o fată care făcea duș în public”

 1. Daca ne asumam riscul de a ne sterge la cur intr-o toaleta transparenta purtata pe sinele de metrou intre Unirii si Victoriei ne vei aprecia, nu-i asa? Asteptam mesajele tale de apreciere si ne bucuram ca vom sparge noi limite.

 2. Ce nu face omul pentru o excursie moca la Barcelona:)… Daca un barbat face dus in public, primeste o excursie la sectia de politie pentru tulburarea linistii publice:D!

 3. @Florin Puscas
  cu stersul la cur e o intrebare buna?
  ma rog, daca matale susti asa ceva esti liber sa o faci
  dar nu pe blogul meu, please, poti in alta parte, ca sunt destule
  merci

 4. Hai stimabile nu te supăra aşa, că nu eram răutăcios. Bine, aia cu ştersul la fund era exagerată, dar putem reformula. Problema era de limite şi consecinţe. Unde se ajunge apreciind gesturi din ce în ce tot mai „curajoase”? Nu cumva se poate ajunge chiar şi la respectivul şters la fund în public? Întreb pentru că nu înţeleg de ce spargerea unor asemenea limite este considerată evoluţie. Întreb pentru că îmi spunea cineva: „as considera evolutie umblatul in pielea goala”. Iar eu protestam împotriva expunerii nudităţii în locuri nepotrivite. Doar atât…
  Acuma o să mă ierţi tu dacă te-am supărat. O duminică faină în continuare!

 5. CE post complet idiot!!!! Finalul a fost apoteotic: „Mi-a plăcut faza cu fata care face duș în public? Nu prea… Mi-a plăcut că cineva a făcut așa ceva? Ooooo, daaaaaa!”. Doamne, in ce lume traim!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)