30.04.2017

Bicicliști și bicicliste, dacă acum nu zicem nimic, suntem jenanți

Văd la domn profesor o inițiativă surprinzătoare, dar nu mai puțin excelentă a celor de la Metrorex. Adică ”Publicul călător este rugat să-şi exprime punctul de vedere pe adresa contact@metrorex.ro în perioada 15 martie-15 aprilie 2010. Rezultatele vor fi făcute publice în jurul datei de 1 mai 2010.”.

Bun. Acum e momentul pentru toți bicicliștii și biciclistele din București să arate că pot și face ceva concret pentru ei și pentru ”cauza” lor și nu numai să se tot plângă de faptul că toată lumea îi asuprește și bla bla. Acume momentul ca tagma bicicliștilor (și o spun cu mare, mare drag) să arate că este în stare și de acțiune, hai să îi zicem, civică și nu doar de plâns unul pe pedala altuia.

Pentru că, și aici aveți mare grijă, având în vedere că cei de la Metrorex au lansat provocarea, deci nu nu știu ce Club al Bicicliștilor Anonimi, dacă această inițiativă rămâne fără urmări din partea voastră, a bicicliștilor, atunci cei de la Metrorex vor îngropa pe o perioadă nedeterminată toată tărășenia, iar voi veți putea continua să vă plângeți că nu face nimeni nimic pentru voi. Cu mențiunea că zău dacă meritați să vi de facă ceva dacă nici acum nu dovediți câți sunteți și că meritați așa ceva.

Tonul mai dur pe care l-am folosit mai sus se vrea motivant. Și chiar auto-motivant. Pentru că pluralul din titlu înseamnă că în perioada următoare o să îmi cumpăr și io bicicletă și o să o folosesc la rupere.

PS. Chiar după ce dau publica la postul ăsta, trimit mail la Metrorex. Tu ce mai aștepți, breeeee?!

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Mâine voi avea niște emoții teribile. Hai România!

Cine vine cu noi să așteptăm Stejarii la aeroport?

5 comentarii

 1. vineri, 19 martie 2010, 10:49

  Merci pentru publicitate, trebuie să promovăm dezbaterea, pentru că Metrorex a îngropat-o într-un mic text pe site. Doar n-or afişa mesajul pe ecranele de la metrou. Tot la mine pe site sunt 3 bannere bune de luat pentru promovare. La scris deci!

  Răspunde
 2. vineri, 19 martie 2010, 12:53

  succes!

  Răspunde
 3. vineri, 19 martie 2010, 15:56

  Bine, le trimit si eu un mail imediat.

  Răspunde
 4. marți, 23 martie 2010, 13:10

  […] Puteti prelua de la domn’ ministru al cyberculturii bannere pentru blogurile voastre. Hai sa dovedim ca suntem o voce care trebuie luata in seama. Nu visez la cai verzi pe pereti. Stiu ca se poate. Seria Ciclopromenadelor nocturne a fost cel mai bun exemplu. Aaaa…si ma bucur sa vad ca se alatura noi membri in tagma. […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *