Marea lansare – Bloguri, Facebook şi politică

Copiez cu nesimţirea-mi caracteristică de acilea :)

Nu, nu este vorba despre marea lansare a cărţii “Prădarea României” cu care a decis Nastasiu să condimenteze campania electorală. Nu e vorba nici măcar despre „Lansarea la apă a flotei maritime româneşti” – asta o păstrăm pentru turul II ;) . Pentru turul I ne limităm la Bloguri, Facebook şi politică, un material de care cei trei autori sunt foarte mândri (încă :) ).

Cu alte cuvinte, şi pe un ton foarte reverenţios, avem plăcerea să vă invităm la evenimentul de lansare a cărţii mai sus amintite, vineri, 20 noiembrie, ora 18.00, la Green Hours. Nu vă sfiiţi pentru că nu se percepe nici taxă de intrare şi nici nu o să ne împiedicăm în formalităţuri. Din contră, mizăm pe o atmosferă cât mai relaxată şi deschisă dialogului (de fapt, acesta e un truc care să împrăştie emoţiile celor trei autori).

Ne vor onora cu prezenţa, dar şi cu câteva vorbe bune (sperăm): Chinezu’, Corina Creţu, Alina Gorghiu, Bogdan Hrib (director Editura Tritonic) şi Cristian Preda. Pentru că va fi mai degrabă o masă rotundă, pe lângă vorbitorii mai sus menţionaţi, sunteţi invitaţi cu toţii să puneţi întrebări şi să vă alăturaţi dezbaterii.

coperta carte

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Marea lansare – Bloguri, Facebook şi politică”

  1. Pingback: Tweets that mention Marea lansare – Bloguri, Facebook şi politică « Chinezu -- Topsy.com

  2. Pingback: Bloguri, Facebook si politica, maine @ Green Hours

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)