Marea lansare – Bloguri, Facebook şi politică

Copiez cu nesimţirea-mi caracteristică de acilea :)

Nu, nu este vorba despre marea lansare a cărţii “Prădarea României” cu care a decis Nastasiu să condimenteze campania electorală. Nu e vorba nici măcar despre „Lansarea la apă a flotei maritime româneşti” – asta o păstrăm pentru turul II ;) . Pentru turul I ne limităm la Bloguri, Facebook şi politică, un material de care cei trei autori sunt foarte mândri (încă :) ).

Cu alte cuvinte, şi pe un ton foarte reverenţios, avem plăcerea să vă invităm la evenimentul de lansare a cărţii mai sus amintite, vineri, 20 noiembrie, ora 18.00, la Green Hours. Nu vă sfiiţi pentru că nu se percepe nici taxă de intrare şi nici nu o să ne împiedicăm în formalităţuri. Din contră, mizăm pe o atmosferă cât mai relaxată şi deschisă dialogului (de fapt, acesta e un truc care să împrăştie emoţiile celor trei autori).

Ne vor onora cu prezenţa, dar şi cu câteva vorbe bune (sperăm): Chinezu’, Corina Creţu, Alina Gorghiu, Bogdan Hrib (director Editura Tritonic) şi Cristian Preda. Pentru că va fi mai degrabă o masă rotundă, pe lângă vorbitorii mai sus menţionaţi, sunteţi invitaţi cu toţii să puneţi întrebări şi să vă alăturaţi dezbaterii.

coperta carte

7 comentarii la “Marea lansare – Bloguri, Facebook şi politică

 1. Lars Răspunde

  Puteai să zici și tu de la tine că vin și eu, să nu fie chiar la fel. :))

 2. sorin Răspunde

  Si pot sa vin si eu, zic?:)

 3. Mihnea Răspunde

  Lasa Sorin, ajungem dupa pauza mare :)

 4. Paul Răspunde

  Tot e bine că ţi-ai adus aminte :-P

  Mulţam fain, Chinezule!

 5. Oana Răspunde

  Va urasc :(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: