Am și io un brand bancar favorit. Știu, sunt subiectiv

Ca sa îmi definesc de la început cuvintele, vorba marelui francez al cărui nume îmi scapă voit ca să nu mă dau prea deștept :D, hai să vă spun ce înseamnă pentru mine chestii de astea cu bănci, conturi, facturi, extrase and shit: coșmar! Îmi displac teribil toate formele astea conțopiste până la ultima virgulă, dar atât de necesare și fără de care nu mișcă nimic în țara asta.

Așa că, în lumina celor spuse mai sus, vă dați seama că io nu îmi aleg pe criterii financiare, ca sa zic așa, băncile cu care lucrez. Mai mult, aș spune că, întotdeauna, alții au ales băncile pentru mine :)) Zic asta pentru că la una din firmele mele am rămas cu conturile la banca unde le avea firma înainte de a o cumpăra eu,adică la BCR, iar de cealaltă, unde am și io niste părți sociale, se ocupă doamna mea de căcățișuri de astea bancare, așa că avem cont la Raiffeisen. Nu scriu acum despre cum mi se par serviciile celor două bănci, că nu despre asta vreau să vă raportez.

Așadar, am stabilit că mie brandul unei bănci nu îmi face cu ochiul pe linie de comisioane, servicii și alte astea. Nu îmi plac și nu rezonez la ele. Tocmai de aceea poate nu vi se va părea surprinzător că banca mea preferată, brand vorbesc, este una la care nu am avut cont în viața mea :))

Despre Unicredit Țiriac e vorba. Unii dintre voi, cititori fideli, cred că s-au prins în timp ce scriam că despre ea vorbesc :D Această instituție bancară mi-a rămas la suflet din considerente deloc financiare. Mai degrabă fotbalistice și umane. Sau invers :)

Am avut onoarea ca Unicredit Țiriac să mă invite și la Milano anul trecut, și la Munchen anul acesta pentru lansarea Trophy Tour, un eveniment care aduce trofeul Champions League în multe țări din Europa. E greu să vă spun ce a însemnat pentru mine să fiu alături de Figo, Baresi, Cafu sau Elber, să schimb câteva cuvinte cu ei, să pot povesti cu jurnaliști din mai mult de 10 țări, să fiu prezent pe San Siro și pe Allianz Arena. Au fost experiențe extraordinare, care o să îmi rămână în suflet pentru multă vreme de acum înainte.

Știu că acest post este o reclamă pentru Unicredit Țiriac. Dar pentru mine este mai mult modul meu de a mulțumi echipei de acolo pentru că m-a considerat îndeajuns de năvleg să mă invite la cele două superbe evenimente :)Este, dacă vreți, o reacție de minim bun simț pe care o execut cu mare, mare drag :)

Respect!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Am și io un brand bancar favorit. Știu, sunt subiectiv”

  1. Pingback: Știați că există un Card bancar de fapte bune? | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.