5 invitaţii pentru oameni cu suflet

Poate aţi observat în ultima vreme că mă bag aici pe chinezu să sprijin anumite iniţiative de suflet. Pentru că, atâta cât contează ce zic eu aici, poate ajut şi io puţintel.

Acum vă invit la un concert. Pentru că pun la bătaie 5 invitaţii de câte 2 persoane la un concert caritabil. Primeşte invitaţie cea/cel care aduce cel mai bun argument că, pe lângă ajutorarea celor bătuţi de soartă, trebbuie cineva să dea o mână de ajutor şi talentelor noastre.

Concertul are loc la Ateneul Român, pe 25 octombrie 2009, şi poartă marca Fundaţiei Principesa Margareta a României. La eveniment participă şi MS Regele Mihai.

Anul acesta concertul este susţinut de Orchestra de Camera Radio, dirijată de maestrul Cristian Mandeal. Anul trecut pianistul Dan Grigore a oferit un recital extraordinar.

Biletele se pot cumăra de la Diverta si de pe ticketpoint.ro.

Anul trecut s-au strâns 82.000 de euro care au finanţat 16 tineri talentaţi din domeniile: arte plastice, muzică şi teatru, film şi coreografie.

Selecţia tinerilor finanţaţi de FPMR cu fondurile obţinute în urma concertului a fost făcută de 3 jurii specializate.

Invitatie Page_1

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “5 invitaţii pentru oameni cu suflet”

  1. Stiam de initiativa asta de anul trecut, de cand au reusit sa-l aduca pe Dan Grigore in concert (din pacate, nu am reusit sa ajung atunci, dar mi-au povestit prietenii care au fost prezenti)
    Sincer, mi se pare o ocazie extraordinara de a ajuta tinerii sa ajunga mai rapid acolo unde isi doresc si de a-i transforma in genul de oameni care vorbesc la Tedx Bucharest si, de ce nu, Ted :)

  2. Daca ii ofer o bursa de 1000 de euro pe luna unui copil doar pentru ca e sarac, nu o sa am decat multumirea ca l-am ajutat sa aiba o viata cu un nivel de trai decent si i-am lasat timp sa se concentreze pe dezvoltarea lui si nu pe dat sobolanii afara din cutia de carton in care doarme pe strada.

    Daca ofer aceeasi bursa unui tanar talentat, un violonist de exemplu, stiu si ca i-am oferit un nivel de trai mai bun dar si ca sunt unul dintre investitorii in muzica. Cu o pregatire buna, peste un an sau doi el nu o sa mai aiba nevoie de bursa mea, pentru ca poate castiga decent facand lucrul la care e bun. Return on investment – da’ in lucruri frumoase, nu in bani…

  3. Sistemul romanesc de educatie nu incurajeaza valorile, nu ofera optiuni copiilor cu talente deosebite. Exista niste valori cel putin confuze in momentul asta, iar incurajarea si sprijinirea talentelor ar ridica standardele culturale. Daca ajutorarea celor batuti de soarta pastreaza normalitatea, atunci ajutorarea tinerelor talente ridica standardele. Si avem nevoie de asta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.