Despre #OpenCoffee şi urmările sale

Dimineţa de joi mi-o petrec, de regulă, la OpenCoffee, o iniţiativă care, dacă îmi permiteţi, devine din ce în ce mai mult „victima” propriului succes, căci de la ediţie la ediţie vine din ce în ce mai multă lume, ceea ce, fireşte, nu poate decât să mă bucure, având în vedere că aşa mai cunosc şi io lume faină din online (bre, nea Viorele, de când îţi tot zic io să începi să tai bilete :D). Ieri, spre exemplu, l-am cunoscut personalmente pe nea Gămulescu, cu care ne-am hăhăit niţeluş pe tema poreclelor pe care le-a primit în blogosferă.

Mi-a plăcut mult prezentarea lui Teodor Mincu de la LiveSpot. Siteul mi se pare foarte reuşit şi, dacă rezolvă unele chestiuni reieşite din feedbackul excelent de la OpenCoffee, aş avea mari şanse să devin un consumator asiduu al informaţiilor de acolo.

O doamnă de la ANIS, adicătelea Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii, (scuze că nu am reţinut numele), a prezentat ce face Asociaţia cu pricina, din care ce mi-a rămas mie (căci mă ştiţi că nu mă am cu matrixuri de astea la modul amiabil) a fost că din ce în ce mai multe firme din provincie se înscriu acolo, raportul fiind deja de 60% la 40% în defavoarea Bucureştiului. Ceea ce, la cât mă pricep eu, mi se pare o chestie bună.

Am ratat complet prezentarea celor 3 americani, despre care oricum nu ştiu mare lucru, dar detalii găsiţi aici.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Despre #OpenCoffee şi urmările sale”

  1. Pingback: Flying Bits Blog » Blog Archive » LiveSpot la OpenCofee #61

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)