Draga Vodafone, ma scuzi ca sunt un imbecil

Draga Vodafone,

Iti scriu aceasta scrisoare publica pentru ca, da, asa este, si te-ai prins din prima, sunt un imbecil. Si ca si orice imbecil sadea, nu imi pot opri pornirile astea, cum sa le spun, imbecile, de a impartasi si altor, fireste, imbecili, de ce nu imi mai place deloc de tine.

Caci nu imi mai place deloc de tine, Vodafone draga. Dupa 10 ani in care relatia noastra a pornit stingher, a continuat asa cum se continua orice relatie, cu dobitoceli din partea ambelor parti, am ajuns acum la momentul in care nu te mai suport. In care aproape imi provoci scarba.

De fapt, nu tu esti de vina, draga Vodafone. Tu esti prea perfect asa cum esti pentru a gresi. Tu esti, hai sa o spunem pe aia dreapta, perfectiunea intruchipata a tehnicii moderne de comunicatii dublata de o premarita umflare de brand de-a dreptul de-a stanga zeilor.

Tu, Vodafone draga, esti prea bun la sufletul tau corporatist pentru a fi de vina. Eu, ca imbecil ce ma aflu, sunt de vina. Pentru ca eu, procedand ca orice imbecil, iti hranesc bunatatea asta corporatista in fiecare luna de 10 ani incoace. Iar tu, caci asa se face intr-o relatie, ti-o reversi asupra mea si asupra celorlati imbecili. Bunatatea, adica.

Ti-as face o mare nedreptate daca as vorbi asa, in public, despre ce nu imi mai place la tine. Ar trebui sa scriu prea mult si zau ca nu mai am chef nici macar sa ma gandesc la tine. In plus, sunt sigur ca toata lumea stie la ce m-as putea referi, caci bunatatea ta care s-a pogorat asupra mea de-atatea ori sunt sigur ca s-a revarsat si asupra altora in egala si nepartinitoare masura.

Draga Vodafone, inchei aici. Si scrisoarea asta, dar si colaborarea dintre noi. Caci nu se face ca un imbecil ca mine sa mai fie asociat, nici macar pe exceptionala factura lunara pe care o trimiti, cu maretia ta imperiala. Iti doresc cat mai putini imbecili ca mine. Din ce in ce mai putini.

Semnat
chinezu, imbecilul de serviciu

8 comentarii la “Draga Vodafone, ma scuzi ca sunt un imbecil

 1. swaMp Răspunde

  hahaha ai scris-o foarte tare !:)) si eu abia astept sa termin perioada de contract sa ma dezabonez de la ei, doar nu sunt nebun sa le mai bag si 150 de euro in buzunar

 2. ruxa Răspunde

  sa stii ca nici orange nu e o companie bazata pe respectul fata de abonati. tre’ multa rabdare si tutun sa prinzi un operator viu, si mi s’a intamplat de multe ori sa platesc online si sa’mi taie abonamentul pe motiv ca n’am platit. chiar si dupa ce le’am trimis, cuminte, confirmarea de plata

  li se rupe!

 3. irongates Răspunde

  Off topic: De când n-ai mai revizuit blogrollul? Hm… aş spune de cel puţin un an, dacă nu doi. Ai un link care duce la o adresă care nu mai e valabilă cam de tot atâta vreme. La ce mai ai blogroll, dacă nu-l frecventezi , chiar şi proprietarul blogului a avertizat de 2 ori. Fă măcar update, aşa de formă.

 4. Alexandru Marin Răspunde

  Condoleante, mister! Fie ca succesurile de fermier sa te ajute sa treci peste :-)

 5. Adrian SM Răspunde

  Mai bine fa-ti propria retea de telefonie mobila. Nu ar suna rau Chinafone… :)

 6. chinezu Răspunde

  @swaMp
  ce sa fac si io, mai, am si io limitarile mele :)

  @ruxa
  sunt absolut sigur ca si la ceilalti sunt rahaturi
  numai ca de gustul rahaturilor vodafone m-am cam saturat

  @irongates
  merci, esti foarte de treaba

  @Alexandru Marin
  taraneeeeeee, vezi ca imediat iti cumpar ferma :D

  @Adrian SM
  nu ma bag in industria asta
  ca am auzit ca sunt profiturile foarte mici
  :)))))))))))))))))))))))

 7. Shume Răspunde

  Daca te bagi in aceastra industrie promit ca te bagam primul in lista comparatorului de abonamente ale operatorilor romani de telefonie mobila :)

 8. Stiu ca pot! « Chinezu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: