Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Hai ca ii dam drumul cu Champions League prin Romania: astazi la Arad

Probabil ca o sa credeti vaaaai saracu chinezu cum il loveste decrepitudinea incet, incet cand o sa va spun ca am emotii. Da, am emotii, pentru ca, oricat as da-o io la caterinca pe aici, faptul ca Trofeul Champions Legue vine in Romania, adus de Unicredit, este pentru mine, ca roman atata cat sunt, prilej de emotie.

Trofeul Champions League (supranumit in anumite cercuri  si cupa, vaza, halba mare de bere) intra azi in Romania pe la Nadlac. Dupa care seara pe la 18.30 fabulosul TIR care transporta Cupa, ajunge la Arad, in Piata din fata Primariei. Sta doar o ora acolo asa ca hai buluc cu mic cu mare sa vedem Trofeul din dotare.

chinezu, in toata splendoarea sa, va insoti Trofeul pe tot traseul sau in spatiul carpato-danubiano-pontic. Asa ca nu ma mai tineti de vorba ca trebe sa o tai inspre Nadlac.

Stati pe faza la sectiunea speciala de pe sportlocal.ro pentru updateuri cand am net, pe chinezu.eu si, fireste, pe twitter.

trofeu

2 comentarii la “Hai ca ii dam drumul cu Champions League prin Romania: astazi la Arad

  1. skykery Reply

    Parca vad ca-l fura vre-un roman si-l pune la el acasa in vitrina sau il duce la fier-vechi :))

  2. Gicupisicu Reply

    cumva offtopic: e asimetrica cupa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.