Adina Vălean – europarlamentar cu premiu bloggeristic

27.11.2007

Mare bucurie mare pe Adina Vălean. Şi pentru că a ajuns europarlamentar. Dar şi pentru că siteul ei a câştigat marele premiu la Best Blog Design la categoria teme adaptate. Şi pentru că trebuie să dăm Comănescului ce e al Comănescului trebuie să spunem că Iulian Comănescu este cel care şi-a băgat coada puternic în campania virală a Adinei. Cu succese maxime, din câte se pare.

Acuma întrebarea e, de fapt, două:

1. Mai continuă Adina colaborarea cu Iulian Comănescu şi după alegeri, dat fiind succesul „de casă” sau, în buna tradiţie dâmboviţeană, o să îşi şteargă numărul lui din eurotelefonul de europarlamentar?

2. Pentru Iulian: cum e, frate, să fii consultant politic? E un alt fel de mâncare de peşte, am putea spune…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Adina Vălean – europarlamentar cu premiu bloggeristic”

  1. Un răspuns la 2: nu sunt tocmai consultant politic, am făcut nişte comunicare politică pe internet şi nu numai. Adică, ăăă, un sunt ideolog, ci ştiu să îmbrac nişte mesaje. La fel cum îmbrac mesaje ale unor companii sau fac studii de media şi ofer consultanţă propriu-zisă pe anumite subiecte. E drept că între ce fac acuma şi ce făceam ca ziarist sunt diferenţe destul de mari, fiindcă presa pică oarecum „de cealaltă parte a baricadei”, dar şi asemănări, fiindcă e tot comunicare. Să nu se deducă însă că am vreun disconfort în colaborarea cu Adina. Dimpotrivă, a fost una din cele mai interesante şi plăcute de când mi-am inventat firma.

  2. Andrei Postelnicu spunea undeva ca ziaristul trebuie sa duca pusca la ochi numai spre a tinti, sa tinteasca numai spre a trage si sa traga numai pentru a ucide. Pastorel Teodoreanu zicea, dimpotriva: „Eu stiu ca trag in aer, dar zgomotul acesta imi place”.

    Citatul lui Postelnicu se potriveste ziaristului serios, care scormoneste dupa adevar. Cel al lui Pastorel, umoristului lejer (chiar daca era letal, Pastorel era foarte relaxat). Partea proasta e ca in presa romaneasca exista ziaristi seriosi care trag in aer, dar carora zgomotul le place si confunda acelasi zgomot cu tinta atinsa.

    Asta numai fiindca ai lansat tu metafora cu glontul… altminteri, cred ca si ziaristii, si politicenii ar fi bine sa mai traga din cand in cand cu flori in public/electorat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.