De ce se ceartă aşa naşpa oamenii din online? Criza sau ce clickul meu?

Să fim clar înţeleşi: lumea asta mititică a onlineului românesc este atât de mică încât certuri şi trageri la ţurloaie nu fac altceva decât să transmită celor care ar trebui să bage bani în netul românesc un mesaj repelent deosebit de toxic. Aşa ceva nu ajută nici cauzele personale ale celor implicaţi şi, mai ales, onlineul în întregimea sa (că integritatea sa nu ai cum să zici…).

Costin dat şi el o ştire despre un copy-paste executat de money.ro cu virgulă şi predicat de pe Mediafax. Aşa am aflat şi io. Informaţia a plecat de la ce zice pe Cristi Dumitru, the big kahuna de la Mediafax, care îi acuză pe cei de money.ro nici mai mult, nici mai puţin de furt. Şi apoi a început bălăcăreala. Care nu mi-a plăcut…

Dragoş Stanca, şeful onlineului de la Vântu, i-a bătut obrazul lui Cristi Dumitru pentru că a preferat să facă public acest incident, în loc să-l sune direct “pentru că ne ştim de nişte ani”.

Mai mult, oarecum surprinzător pentru unii (care văd nişte poliţe personale neplătite la timp), Dragoş trimite o petardă şi către Bogdan Pitaru, şeful siteului antena3.ro, căruia trustul Realitatea i-ar fi făcut o ofertă generoasă pe vremuri, dar pe care Bogdan ar fi refuzat-o.

Bogdan, evident, reacţionează dur pe blogul lui, făcându-l pe Dragoş… “Spamca”.

Dragoş revine şi nuanţează acuzaţia de “furt” în “eroare”, drept pentru care web editorul responsabil a fost zburat din schemă.

Naşpa. M-am întristat. Gen web 2.0…

10 comentarii la “De ce se ceartă aşa naşpa oamenii din online? Criza sau ce clickul meu?

 1. artistu Reply

  Sunt romani get-beget ma si nu se pot abtine sa ne se balacareasca in purul stil balcanic! :((

 2. McGogoo Reply

  de ce nu? daca se cearta bloggerii care in afara de injuraturi nu prea au multe de spus, de ce nu s-ar certa si zeii onlainului?
  nu cred ca datorita scandalurilor nu se baga bani in online. altele sunt motivele.
  have fun si saptamana asta :)

 3. Arhi Reply

  nu ai vazut ce misto a dat-o DSpam? “Daca mai vorbesti, te dau la gazeta cu mailurile” :))) bine, asta banuiesc ca poate sa intre la santaj, intr-o societate civilizata. nu si la noi, unde doar ex-comunistii au voie sa ameninte “mhmh, ai grija cum zici de furt, ca nu e furt, e eroare” :P.
  viva la revolucion! ce ghevara, ce ceausescu, F5 iz tha shit!

 4. puschea-pe-limba Reply

  Decat sa le pocneasca vreo vena in cap nu mai bine se scuipa virtual si se racoresc?! Realitatea.net sunt cei cu testul de cultura generala?! :-D (iconul ala cu ranjetu’ pana in podele)

 5. Costin Reply

  Cristi Dimitriu.

 6. Oxycodone hcl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.