Marean are perfectă dreptate: care gugăl mânca-ți-aș?

Așa, și ce dacă Vanghelie nu a știut să zică google? Pe mine, zău, m-ar fi mirat să știe să zică așa ceva.  Dincolo de dixtracția pe care o resimțim când îl vedem pe care este scoțând pe gură file din poveste, Marean are perfectă dreptate când i se rupe în parapantă de google.

Pentru că
– electoratul lui nu are nici o legătură cu internetul, eventual doar atunci când Florin Salam face o piesă intitulată „te-am căutat pă gugăl să-ți sparg fața, curvo” sau dacă se dă mici ieftini la birtul „La Gugălu Mișto”
+ numărul celor care caută pe google ce caută (need I remind you top 10 search pe google?) nu se pupă de nici o culoare cu numărul celor care, încă, mai merg la vot în România (din multiple rațiuni socio-demografice pe care ne-am plictisi să le abordăm aici)
+ numărul de voturi pe care Vanghelie îl obține în offline este înfiorător de mare raportat la numărul de voturi pe care îl obține din online
+ vă rog completați voi în comentarii

și totuși
– dacă Marean reușește să se adreseze acelei Românii din online (aia cu manele, cocălari, pițipoance și alte specii de acest jen) atunci o să avem toți o mare problemă, pentru că acolo unde nu penetrază nici Băsescu (adică, mă rog, reușește, dar în mică măsură), ca să nu mai vorbim de Geoană, Antonescu sau mai cine vreți voi, Vanghelie ar putea lovi decisiv
+ dacă Marean se prinde cât de ieftin e netul si ce ușor e, la o adică, să transmiți nilște mesaje acolo unde vrei, el ar putea scoate niște biștari, să angajeze niște mercenari și să manevreze pe masa de internauți despre care am scris mai sus
+ deja nu mai am chef să scriu nimic…
+ vă rog completați voi în comentarii

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=NhGWSrrgapc]

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Marean are perfectă dreptate: care gugăl mânca-ți-aș?”

  1. Nati Meir şi-a lansat candidatura la preşedenţia României în „stil manelist” cu dansatoare din buric şi „dolari fără număr, fără număr”, livraţi direct în lenjeria intimă a animatoarelor. Nati Meir a fost „naturalizat” de curând pe meleagurile noastre dar a prins rapid stilul românesc de a face politică. Ce s-a gândit Nati candidatul ?. Dacă însuşi preşedintele Băsescu, a îngenuncheat la o petrecere în faţa unei ţigăncuşe, dând cu palma de podea, ce-l împiedică pe el să facă o lansare cu lăutari şi prezentatori „de mare valoare”.

    Pentru lansarea lui Mircea Geoană „maestrul de ceremonii” Marian Vanghelie, a organizat un fel de „ eurovanghelion”. Vedeta evenimentului a fost actriţa de telenovele Corina Dănilă, prospăt membru PSD. Actriţa a ţinut un discurs care în mod sigur a mers la „corazoanele” telenovelistelor din România.

    Crin Antonescu ar trebui să asculte de sfaturile lui Cristian Tudor Popescu şi să se apuce rapid de un curs intensiv de limba engleză, altfel riscăm „manelizarea” integrală a scenei politice româneşti. Guvern „Costi Ioniţă” şi „Nikita” preşedinte, asta ne mai lipseşte, vorba lui Victor Ciutacu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)