Bun. Şi după criză ce?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

E clar că guvernul Poc gestionează (mă rog, aşa e exprimarea) criza exact aşa cum a făcut PD şi mai apoi PDL pe tot ce a pus mâna: abureală, frecţie, gherţoism la greu. Nu insist că nu vreau să vă jignesc inteligenţa.

Dar criza asta e şi o scuză formidabilă pentru Boc şi gaşca. Pentru că, orice am zice, nu prea s-ar fi descurcat nimeni onorabil într-un asemenea context. Poate că altul nu ar fi făcut atâtea greşeli de atât de mare prost gust. Dar tot nu ar fi reuşit o mai mare scofală. Numai că băsescienilor criza asta le pică la fix. Să mă explic.

Păi voi vă daţi seama că noi nu i-am văzut niciodată cu adevărat pe PD(L)işti la treabă? Să vedem şi noi dacă dincolo de gargară ridicolă pe care o expectorează mereu şi mereu şi mereu există, totuşi, cât de cât ceva pricepere. Nu mă luaţi cu “au guvernat cu CDR” că nu servesc. Atunci nu au guvernat, doar au guiţat şi au făcut opoziţie în cadrul puterii. Deci nu se pune.

Acum Boc şi PDL sunt vioara numero 1. Şi uite că nici acum nu putem vedea dacă sunt în stare de ceva. Pentru că e criză. Şi au o scuză excelentă de a ne arăta că nu au ce să ne arate. Iar s-au scos…

Se bucură unii că PDL scade serios în sondaje. Aşa şi? În esenţă lucrurile nu se schimbă cu nimic. Oricine şi-ar fi furat-o pe criza asta. Este, dacă vreţi, o “furăciune” naturală, firească. Care nu mă emoţionează. Eu aş vrea să văd PDL la lucru când nu e criză, nu e cataclism, nu vine meteoritu’. Şi când o să avem senzaţionala şansă, unică în viaţă, de a vedea că e un partid de o găunozitate structurală iremediabilă.

Pentru că de-abia atunci PDL va începe să o ia serios, aşezat, româneşte pe tobogan şi nu prea o să mai fie cine să îl oprească.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)