Georgiane, tată, tu altceva nu mai reuşeşti a plasa la Antena 3?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Despre Georgian Pop vorbim, tânăr (dar nu ferice) deputat din partea PSD. Despre care nu mă întrebaţi multe că nu o să vă spun. Eventual doar că prefer unul ca el acolo decât unul ca mulţi alţii care sunt tot acolo.

Aşadar îl văd pe Georgian azi dimineaţa la Antena 3 în studio. Cum ne spune o întâmplare despre un copil pierdut într-un parc din New York şi care a fost găsit pentru că poliţiştii au respectat procedurile. Mişto. Atâta doar că săptămâna trecută l-am văzut tot pe Georgian, tot la Antena 3, tot în studio, tot cu povestea asta cu New York.

Mai hai cu ceva nou, Georgiane, tată, că este de unde…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)