21.04.2017

Ce-l mână pe Elwis în luptă? Concurs de râs cu premiu 1 litru de pălincă

Later edit: Din raţiuni pe care litrul de pălincă nici măcar nu le-a mirosit, am uitat să îl bag pe InconstantIN în juriu. Şi cum trebe să dreg busuiocul, îl declar cenzor la concursul ăsta. Adică să îi verifice pe cei din juriu să nu o facă lată. Am zis!

Serios. Dau un litru de pălincă pentru cel care îmi dă cea mai bună motivaţie pentru gestul de maxim prost gust al lui Elwis Săftoiu de a-l da în gât pe Băsescu-securistu-degrabă-ascultătoriul-de-telefoane.

Băăăăă, să nu luaţi la mişto iniţiativa. Că e chiar serioasă treaba. Ştiu că vă e greu să credeţi un chinezu, dar, la urma urmei, e treaba voastră dacă nu vreţi 1 litru de suc de prună bună-bună.

Apropo. Juriul este format din moi, ca preşedinte autonumit şi autoimpus. Iar membrii, deşi nu o ştiu încă şi dacă nu acceptă să le fie ruşine, sunt Corina, Alina, Simona, Tiribonflax, Hădean, AndreiMihnea, Tibi, Dromichaetes şi, inevitabil, Vania. Asta nu înseamnă că membrii juriului nu pot participa. Dimpotrivă. E chiar indicat…

Preşedinte de onoare, că numa’ cu atâta rămâne, îl declar, profund democratic, pe Mordechai. Iar secretar şef şi plenipotenţiar este, fără putinţă de tăgadă, Turambar.

Hai la concurs, neamuleeeee! Cele 50 şi ceva dă grade vă aşteaptă!

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Cineva la kappa.ro mă iubeşte

Până acum, cel mai mare regret al vieţii mele…

47 comentarii

  1. joi, 22 ianuarie 2009, 10:37

    Cred că singura motivaţie a lui Elwis a fost dorinţa de-a mă procopsi cu un litru de pălincă…

    Răspunde
  2. joi, 22 ianuarie 2009, 10:43

    Cher Chinois, mulţam pentru onoare. O să încerc şi eu o explicaţia şi, în cazul puţin probabil în care o să câştig, îi cedez litrul de apă de foc lui Vania, care prea bine a explicat adineaori :-)). În plus, sunt deja 10 ore de când n-am ami băut nimic şi aş putea spune că m-am lăsat.
    Deci, Elwis o face:
    1- for the monney
    2-for the show
    3- pentru a repara onoerea lui de famelist, care-i nereperată încă după ce doamna pe care (probabil) o posedă (din când în când) a trebuit să plece de la cotroceni pe uşa mică (aia prin care iese câinele când pleacă după pişu sau după ziare).
    4 – pur şi simplu obişnuieşte să apară băut pe la televizor şi l-a luat gura cu adevăr pe dinainte.
    Alegeţi voi explicaţia care vă place cel mai mult.

    Răspunde
  3. joi, 22 ianuarie 2009, 11:15

    […] Concursuri slabute, cu mize aproape de nebagat in seama, in comparatie cu mega-premiul oferit de Chinezu: un litru de palinca de 50 si de grade. Original! Ce trebuie sa faci pentru a castiga? Sa ghicesti […]

    Răspunde
  4. joi, 22 ianuarie 2009, 11:47

    Din ce soi de prune îi făcută pălinca?

    Răspunde
  5. joi, 22 ianuarie 2009, 11:52

    Darius:
    tu sa taci
    ca nu poti participa
    ca ai prea multa expertiza :D

    Răspunde
  6. moshu49
    joi, 22 ianuarie 2009, 12:18

    nu mã pricep da’mi place cã e cu premum si juriu de juriu … la mãmica lui :)
    rãmîn pe canalul ãsta, plus Eurosport, cã presimt dezvãluiri socante de care’mi place mie :D

    Răspunde
  7. joi, 22 ianuarie 2009, 12:19

    Probabil tocmai câștigase un concurs asemănător.

    Răspunde
  8. joi, 22 ianuarie 2009, 14:01

    o, accept! problema este ca ar trebui sa primesc si eu, acolo, macar un toi de licoare, ca sa ma asigur ca-i concursul pe bune :D

    Răspunde
  9. joi, 22 ianuarie 2009, 14:07

    […] deja incercata si e buna rau. Tot dansul a bagat si de-un concurs cu premiul sus-amintit, la litru. Intrebarea este “Ce-l mana pe Elwis (Saftoiu) in lupta?” si raspunsurile se dau in comentariile […]

    Răspunde
  10. joi, 22 ianuarie 2009, 14:15

    Ştiu eu, ştiu eu, dar sunt în afara concursului aşa că, tac! :)

    Răspunde
  11. joi, 22 ianuarie 2009, 14:23

    care, bre? raspunde la intrebarea omului, baga o parere. te judec apoi la palinca :D

    Răspunde
  12. joi, 22 ianuarie 2009, 14:25

    INconstantIN:
    ma lasi maaaaaaaaaah!!!

    Răspunde
  13. maminineta
    joi, 22 ianuarie 2009, 14:27

    Mami,ma intereseaza si pe mine raspunsul la intrebare,si plusez un bidonel de zaibar de Bailesti,trimis pachet premiantului.Sper ca nu ma refuzati…

    Răspunde
  14. joi, 22 ianuarie 2009, 14:27

    Se mai reactiveaza jurnalistul din el din cand in cand :)

    Răspunde
  15. joi, 22 ianuarie 2009, 14:37

    Da, sunt total deacord. Darius, tu sa taci :lol:

    Răspunde
  16. joi, 22 ianuarie 2009, 14:42

    Aşa da!!!

    P.S. Să ne înţelegm, pentru a fi eligibil pentru litrul de palincă, trebuie să mituiţi Cenzorul cu 1/2 din conţinutul picăturilor chinezeşti de 50 şi ceva de grade. Altfel spus, mi-am asigurat o situaţie win-win. :D

    Răspunde
  17. joi, 22 ianuarie 2009, 14:42

    Nu mă băg perche nu-mi miroase bine pălinca aia. Numa’ 50 de grade? Slab, dom’le :D Cred că-i contrafăcută :))))

    Răspunde
  18. joi, 22 ianuarie 2009, 14:45

    […] a comment » Ştiţi cum e. Aşa se întâmplă în viaţă. După ce am lansat concursul cu pălinca, mi-am dat seama că nu am setat nişte termene. Şi în timp ce mă gândeam când, cum, unde să […]

    Răspunde
  19. joi, 22 ianuarie 2009, 14:52

    Crina:
    tu, crina, nu ma desconspira
    ca le dau de aia de anu asta
    nu de aia veche buna
    :D

    Răspunde
  20. joi, 22 ianuarie 2009, 15:05

    […] Despre ce? Despre relaţia nostalgic-sexual-politică dintre Elwis Prâslea şi TraBăse: Ce-l mână pe Elwis în luptă? […]

    Răspunde
  21. joi, 22 ianuarie 2009, 16:01

    Claudiu Elvis Săftoiu did it for the lulz.

    (http://encyclopediadramatica.com/index.php/I_did_it_for_the_lulz)

    Răspunde
  22. joi, 22 ianuarie 2009, 16:04

    Eu cred ca se plictisea. Era la o cafea cu Ciorbea si Constantinescu undeva in oras si asteptau fiecare telefon pentru a fi invitati ori la Realitatea ori la Antena3. Afara nu ningea molcom deloc iar clubul „M^&e Basesc*”(sa nu facem reclama) se uita agasat pe pereti iar cafelele se racisera de multisor. Sacoul era mototolit, pantalonii murdari la manseta si putin transpirati la cur.

    „Bai, ce sa facem ce sa facem. Acuma Basescu are popularitate, Parlamentu’ e al lui, ce sa mai atata. E sef!” zicea Saftoiu comandand o ceafa de porc cu paine.

    „Cand eram eu prim ministru, toti m-au injurat dar am salvat tara! Lasa ca trebuie sa ma sune domnu’ Gadea si am sa le arat ca nu-s doar un simplu ochelarist”.

    „Pe mine ma cheama Emil. Si v-am facut mari ba… Elvis pe tine te-a facut mare ceafa de porc, dar Victore tu fara mine n-ajungeai nicaieri. Dar pe tine te-a facut privirea si pe mine m-au invins Serviciile!”

    Atent sa nu-si murdareasca cravata primita de la nevasta, Elvis era pe cale sa inghita dar auzind cuvantul magic se ridica rapid in picioare si exclama murdarindu-i pe colegii sai cu mancare:

    „Asta e! Mersi Emile, esti destept tata! Stiu cum il infundam pe Basescu. Zicem c-asculta telefoane si ca-i dau serviciile notificari si scripturi despre tot ce misca-n tara”.

    A doua zi s-a cerut in pozitie de analist si fost sef de Serviciu la Realitatea. Simtea ca la sezatoare nu i se da indeajuns cuvantul asa ca decisese sa actioneze:

    „Da, domnisoara sa stiti ca Presedintele stie. Stie tot, domnisoara, l-a ascultat si pe domnu’ Iliescu. Va dati seama, domnu’ Iliescu!”

    Audienta, ca de obicei nu i-a dat importanta, dar odata ajuns acasa nevasta il astepta cu tigaia de teflon dupa usa frigiderului. „Ne-ai nenorocit Cici, ce te-a apucat sa vorbesti asa la televizor?! Suna imediat si drege-o ca nu ne mai spala toata competenta mea de comunicanta politica”

    Cu ochii in lacrimi, Elvis tasta numarul domnisoarei Cretulescu. Astepta clickul ce-nsemna ca echipamentul de inregistrare porneste si cu vocea tremuranda, zice „Alo…?”

    Acest tecxst este un pamflet. Personajele nu exista decat in realitate si din moment ce aceasta este o fictiune ele defapt nu sunt. Multumesc.

    Răspunde
  23. joi, 22 ianuarie 2009, 16:04

    Chineze,

    daca afirm ca Saftoiu a fost pacalit de propria sa gurita [si am dreptate] inseamna ca trebuie sa impart palincuta cu Hadean?

    Uite raspunsul meu oficial la intrebarea de ce a facut ce a facut Saftoiu: pentru ca „Elwis has left the building!”, de aia! [ceea ce tot „l-a luat gura pe dinainte” inseamna, numai ca e spusa mai artistic.]

    Răspunde
  24. joi, 22 ianuarie 2009, 16:30

    Prostia, domnule, prostia îl mână în luptă, niciodată nu trebuie subestimată forţa letală a lipsei de inteligenţă, după cum zice un clasic al umorului postrevoluţionar:

    Răspunde
  25. joi, 22 ianuarie 2009, 16:30

    Prostia, domnule, prostia îl mână în luptă, niciodată nu trebuie subestimată forţa letală a lipsei de inteligenţă, după cum zice un clasic al umorului postrevoluţionar: http://www.youtube.com/watch?v=HV81fg8L_Ow

    Răspunde
  26. joi, 22 ianuarie 2009, 16:49

    sincer? eu cred ca vroia s-o protejeze pe sotia-sa. sau ma rog, ceva care are legatura cu saftoaica.

    Răspunde
  27. joi, 22 ianuarie 2009, 17:27

    Prostia, domnule, prostia, asta îl mâna în luptă (scuze dacă apare mesajul de două sau trei ori, UPC îmi oferă nişte servicii excelente!)

    Răspunde
  28. joi, 22 ianuarie 2009, 18:16

    tulai, cică juriu. iui.

    da’ nu înţeleg concursu’ până la capăt, că mie mi se pare foarte clar motivu’. adică că de prost. şi, mai mult, nici nu cred că şi-o dat seama fix cum şi-o căcat norocu’ până nu i-o tras nevasta un iocotopigheri.

    mnoa, în rest io zic să avem grijă să nu dăm premiu’ la un ardelean, că ne blastămă că-i dăm apă chioară :-D

    Răspunde
  29. joi, 22 ianuarie 2009, 19:33

    auuu… tocmai ai jignit maramu-ul, ca sa zic asa :D

    Răspunde
  30. joi, 22 ianuarie 2009, 20:01

    mihnea, io plaiurile natale nu mi le jignesc veci. da’ tocmai de-aia recunosc calitatea. adică de la 70 de grade în sus, lăudăm. deci de la 70 în jos, blăstămăm. nu-i logic? :-D

    Răspunde
  31. joi, 22 ianuarie 2009, 23:56

    ioi tu fată, da’ nu zâce nime că horinca trebe să fie stroh :-), dacă la 50 de grade te bucură, la 70 te dezinfectează. eşti beteagă?

    Răspunde
  32. joi, 22 ianuarie 2009, 23:58

    cunoscand palinca despre care se vorbeste.. si care a dus la multa pierzanie.. pot spune ca nu conteaza cat are. bauta sa fie! :D

    Răspunde
  33. vineri, 23 ianuarie 2009, 00:33

    m-o durut o ţâr şalele şi-un genunchie, ar hi foastă bună nişte frecţie cu aramnită. da’ aia are fo 80 de focuri, nebunilor. pă la 70 îi iadu’, numa bun pă iarnă ;-)

    Răspunde
  34. vineri, 23 ianuarie 2009, 00:35

    mă, da’ până una-alta, noi jurizăm concursu’ o premiu’? :-D

    Răspunde
  35. vineri, 23 ianuarie 2009, 00:42

    concursul se jurizeaza, premiul se judeca apoi. noah.

    Răspunde
  36. baiamare
    vineri, 23 ianuarie 2009, 01:00

    N’am citit comentariile. Ma fute-o lene de nu-mi mai ajunge berea.

    Eu cred ca lui Saftoiu ii lipseste barba pentru a detine un veritabil chip de maimuta. Este asadar, cunoscandu-se prin intermediul intelepciunii castigate la SIE, un complexat. Chiar si in fata lui „ochi de indian”, Basescu.

    Femeia, nevasta i-a fost ascultata si totodata penetrata pe vremea cand exercita consilierea asupra stimabilului actual presedinte. E clar ca Elwis nu mai e complexat ci frustrat rau si pornit pe revenge!

    In plus, ca orice Arhi, are putza mica. Din cauza bendeului. Deja totul se transforma in ura profunda fata de marinerul care dupa ani de zile de pastrare la sare, e mai viril ca niciodata.

    Hou ca e tarziu si eu nu beau tuica. Fucking shit!

    Răspunde
  37. vineri, 23 ianuarie 2009, 01:33

    Deci, daca mai sunt in sala persoane care vor sa tac sa spuna acuma.

    Răspunde
  38. vineri, 23 ianuarie 2009, 02:29

    Urma scapa turma. Acu, abia am gasit ragaz de raspuns la provocare. Ce l-a apucat?!
    „Claudiu Săftoiu este expert media şi de comunicare politică prin media şi consultant politic şi electoral (management de campanie, comunicare şi negociere politică, imagine politică)”. Asa scrie la CV-ul lui.Daca ar fi asa expert, n-ar fi inceput razbelul prim a fi zmeu si a sfarsit ca un pigmeu, plangand in studioul Antenei 3. Deci, cand l-a apucat dezvaluirea, n-a avut un puseu de istetime. Poate unul de iubire. Voia sa-i arate sotiei ca, daca telefoanele de la SIE l-au demis, tot telefoanele de la SIE o sa-i aduca glorie. A zbarcit-o taman la comunicare. Cred ca initiativa i-a adus fie o bataie cu pliciul, fie o cerere de divort. Deh, Elvis, poti sa ai si esecuri, poti sa ai si succesuri….

    Răspunde
  39. vineri, 23 ianuarie 2009, 03:21

    Eu cred că de sete, amu de ce-o fi ea, bani, putere, glorie, PĂLINCĂ…

    Răspunde
  40. vineri, 23 ianuarie 2009, 14:11

    eu imi cer scuze pentru intarziere, sunt un pic handicapat dpdv tehnic in aceasta saptamana. Dar cum revin, cum jurizez.

    Pana atunci, ma duc sa beau o palinca buna (am spus asta doar ca sa fie clar ca nu pot fi mituit cu palinca…)

    Răspunde
  41. vineri, 23 ianuarie 2009, 19:05

    – Sa moară şi capra vecinului, zise Saftoiu după ce trase o duşcă de pălincă.
    – Bă da prost mai esti, hotarâ Make dându-l cu capul de masă printr-o mişcare bruscă.
    – Nu dădea buierule, ce te-ai plictisit de Chinezul? De ce te iei de mine?
    – Dobitocule, te iei de Chinezu?
    – ….mmm…
    – Asta e prietenul meu! Am zâs! El dă pălinca făcută din prafurile lui aduse din China.
    – Şi? miji ochii bulbucaţi de băutură Săftoiu.
    – Aha, ai pierdut şirul vorbelor mele?
    – Îhâ, îngăimă Săftoiu frecându-se de zor la frunte, în locul unde deja începuse să-i iasă un cucui galben-vineţiu.
    – Dacă nu ai ţinere de minte pune mâna şi notează. Am rămas la momentul în care îţi spuneam că eşti dobitoc, spuse Make în timp ce făcea aceeaşi mişcare rapidă a mâinii prin care capul lui Săftoiu se lovi din nou cu zgomot de masă.
    – Au, au buierule, de ce dăduşi?
    – Păi, aici rămăsesem, spuse Make cu un surâs machiavellic.
    – No, bine, şi de ce zici asta?
    – Ce te apucaşi să te iei boule de Băsescu?
    – Motivul meu e clar, ţi-l spui acuma…
    – Hai zi-l, că iar te dau cu capul de masă.
    – Păi… păi… şi nu apucă să mai zică nimic că o văzu cu coada ochiului pe Oceania care intră pe uşa cârciumii.
    – Te-am găsit! strigă Oceania la Mache, văd că te înhăitezi cu toţi borfaşii.
    – Eu, stimată doamnă sunt om serios mormăi Săftoiu cu capul plecat.
    Din păcate pentru el, Oceania se uită cu furie în direcţia lui şi vrând să elibereze terenul pentru o confruntare cu Make îl apucă cu ambele mâini de ceafă şi îl dădu cu capul de masă. Era prea mult pentru Săftoiu, creierul zăpăcit de băutură şi de încrâncenarea mesei se hotărâ să ia o pauză şi leşină.
    – Muiere, vroiam să aflu şi eu secretul de la omul ăsta.
    – Ce secret?
    – Dă Chinezul o butelcă de pălincă la cine ştie ce a avut ăsta în cap când s-a luat de Băsescu.
    – Hai să vedem! spuse complice Oceania ascuţindu-şi toporul…

    Răspunde
  42. vineri, 23 ianuarie 2009, 23:25

    Si dupa multa munca si chinezeasca incrancenare ei descoperira raspunsul la intrebare

    Răspunde
  43. sâmbătă, 24 ianuarie 2009, 12:07

    Eu zic să-i dăm lui Răzvan pălinca, deoarece cu el am o înţelegere şi nu se va săvârşi nicio nedreptate!…

    Răspunde
  44. sâmbătă, 24 ianuarie 2009, 12:47

    de plin acord

    Răspunde
  45. sâmbătă, 24 ianuarie 2009, 14:03

    eu încă mai aştept, poate apare, totuşi, un răspuns inspirat :-) chiar, până la urmă care e termenul limită?

    Răspunde
  46. sâmbătă, 24 ianuarie 2009, 15:53

    […] Arunc o ochida in gradina vecinului apropritar de picaturi chinezesti si obderv un mic concurs cu un premiu mare. Initial mi-am spus ca nu e cazul sa ma bag, dar m-am hotarat sa ma distrez (si evident sa-i […]

    Răspunde
  47. marți, 27 ianuarie 2009, 14:46

    S-o baut deja palinca aia?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *