Nu accept ca chiloţii lu' chinezu să apere aprioric pe cineva care nu are nume, faţă, CNP, dureri şi suferinţe şi, în ultimă instanţă, nici chiloţi

Nici măcar nu am citit legea. Dar nici nu am nevoie. Pentru că ştiu deja că este o mega porcărie.

Cum dracu să ne creadă aşa de proşti să ni se spună că dacă se ştie de câte ori mă scobesc io în nas şi cui povestesc despre asta va ajuta la dejucarea unui masiv atentat la adresa vreunui dobitoc care ocupă vremelnic o poziţie în stat?

Io personal nu am de nici o culoare accese de astea de pudibonderie. Adică să mă veştejesc tot dacă SRI mă vede cum mă splă la mătărângă atunci când fac duş. Dar faptul că mie mi se rupe nu importă. Ce importă e decizia de a încălca DREPTUL  MEU FUNDAMENTAL CA PERSOANĂ REALĂ pentru a proteja, cică, DREPTUL ALTOR PERSOANE  IPOTETICE.

Nu accept ca chiloţii lu’ chinezu  să apere aprioric pe cineva care nu are nume, faţă, CNP, dureri şi suferinţe şi, în ultimă instanţă, nici chiloţi.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Nu accept ca chiloţii lu' chinezu să apere aprioric pe cineva care nu are nume, faţă, CNP, dureri şi suferinţe şi, în ultimă instanţă, nici chiloţi”

  1. Ca si constructie stilistica e un text pe care l-am citit cu placere. Ca fond insa, nu cred ca esti/suntem atat de rupt de frumoasa realitate romaneasca incat sa ne inchipuim ca pana acum nu s-a intamplat nimic,iar acum brusc suntem in plin Orwell – 1984.
    Diferenta consta doar in faptul ca acum baietii – cu CNP, fatza, amanta, berea de dupa ” servici „, chiloti la set din IDM – au o acoperire legala. Ceea ce-i nasol, intr-adevar.

  2. Nu-s acoperiti legal la capitolul interceptarii continutului ci doar la datele de identificare. Sigur ca este o mizerie dar nu inteleg 2 lucruri: surpriza unora ca, vai!, se intercepteaza telefoane si doi, lipsa mai multora de interes in ce priveste continutul legii.

  3. Pe de o parte poate nici pe mine nu m-ar deranja sa auda ragaielile mele cu bajetzii. Insa daca am si io intr-o seara un pic de idei extremiste, pe care i le impartasesc cuiva apropiat la telefon, de ce dupa aia seara tre’ sa ma urmareasca pe mine o masina neagra! A fost o idee!
    P.S. Aaa, daca m-a vazut ca incep sa trang in dormitor explozibili usor, usor e altceva! Dar nu vreau sa imi acsulte telefonul, ca n-au murit degeaba copii aia in ’89! :(

  4. Pingback: Artistu zice… » Alooo, CUPLAJU’… si de aici injuraturile curgeau garla!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.