01.05.2017

Nu accept ca chiloţii lu' chinezu să apere aprioric pe cineva care nu are nume, faţă, CNP, dureri şi suferinţe şi, în ultimă instanţă, nici chiloţi

Nici măcar nu am citit legea. Dar nici nu am nevoie. Pentru că ştiu deja că este o mega porcărie.

Cum dracu să ne creadă aşa de proşti să ni se spună că dacă se ştie de câte ori mă scobesc io în nas şi cui povestesc despre asta va ajuta la dejucarea unui masiv atentat la adresa vreunui dobitoc care ocupă vremelnic o poziţie în stat?

Io personal nu am de nici o culoare accese de astea de pudibonderie. Adică să mă veştejesc tot dacă SRI mă vede cum mă splă la mătărângă atunci când fac duş. Dar faptul că mie mi se rupe nu importă. Ce importă e decizia de a încălca DREPTUL  MEU FUNDAMENTAL CA PERSOANĂ REALĂ pentru a proteja, cică, DREPTUL ALTOR PERSOANE  IPOTETICE.

Nu accept ca chiloţii lu’ chinezu  să apere aprioric pe cineva care nu are nume, faţă, CNP, dureri şi suferinţe şi, în ultimă instanţă, nici chiloţi.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Uite unde era nesimţitu de Băsescu…

Deci care îmi explică şi mie cu ce am greşit?

Niciun comentariu încă

 1. marți, 20 ianuarie 2009, 14:53

  Ce pot să spun mai mult de:

  They who would give up an essential liberty for temporary security, deserve neither liberty or security.

  Benjamin Franklin

  Răspunde
 2. marți, 20 ianuarie 2009, 16:43

  Ca si constructie stilistica e un text pe care l-am citit cu placere. Ca fond insa, nu cred ca esti/suntem atat de rupt de frumoasa realitate romaneasca incat sa ne inchipuim ca pana acum nu s-a intamplat nimic,iar acum brusc suntem in plin Orwell – 1984.
  Diferenta consta doar in faptul ca acum baietii – cu CNP, fatza, amanta, berea de dupa ” servici „, chiloti la set din IDM – au o acoperire legala. Ceea ce-i nasol, intr-adevar.

  Răspunde
 3. marți, 20 ianuarie 2009, 18:03

  Nu-s acoperiti legal la capitolul interceptarii continutului ci doar la datele de identificare. Sigur ca este o mizerie dar nu inteleg 2 lucruri: surpriza unora ca, vai!, se intercepteaza telefoane si doi, lipsa mai multora de interes in ce priveste continutul legii.

  Răspunde
 4. marți, 20 ianuarie 2009, 18:44

  PATRIOT Act în variantă neaoşă. De ce atâta indignare? :)

  Răspunde
 5. miercuri, 21 ianuarie 2009, 12:45

  Pe de o parte poate nici pe mine nu m-ar deranja sa auda ragaielile mele cu bajetzii. Insa daca am si io intr-o seara un pic de idei extremiste, pe care i le impartasesc cuiva apropiat la telefon, de ce dupa aia seara tre’ sa ma urmareasca pe mine o masina neagra! A fost o idee!
  P.S. Aaa, daca m-a vazut ca incep sa trang in dormitor explozibili usor, usor e altceva! Dar nu vreau sa imi acsulte telefonul, ca n-au murit degeaba copii aia in ’89! :(

  Răspunde
 6. miercuri, 21 ianuarie 2009, 14:27

  […] Ce sa facem cu ea? Bloguri? Las’ ca e mai bine sa fim prosti si dupa cum spunea la aceeasi tema, pe la Chinezu, o fata desteapta numita Valentina: brusc o sa fim in plin Orwell – […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *