Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

În apărarea televiziunilor comerciale. Dar nu a TVR

Evident că vorbesc despre programele de revelion. Nu m-am mai uitat de ani buni la televizor în momentele de la cumpăna dintre ani (observaţi impecabilul simţ pe care îl posed la capitolul folosirii de clişee jenante). Anu acesta, însă, că aşa a fost filmul, am pus mâna pe telecomandă. Borax total.

Nu îmi imaginam că televiziunile noastre au decăzut în asemenea hal. Sau, mă rog, că pulimea care se uită şi le face rating este de un asemenea nivel. Am rămas cu gura căscată şi cu stomacul strâns.

Bun, dar dacă televiziunile comerciale trebe să facă banu ca să mânâncă şi gura lor o pâine, TVR ce scuză are să ne-o prezinte de duduia ia siliconată şi care vorbea româneşte ca Răducioiu după ce a stat câteva luni prin Italia? Dracu a ştiu că e ceva mare mirandolină prin telenovele. A fost de-a dreptul penibilă…

Iar despre glumele (mă scuzaţi că le numesc aşa) cu care ne-a lovit TVR de revelion nici nu mai merită spus nimic. Penibilul în care musteau spune totul.

Absolut jenant…

0 comentarii la “În apărarea televiziunilor comerciale. Dar nu a TVR

 1. teo.georgescu Reply

  ei, vezi? D-aia e bine sa nu te uiti la tv de revelion…nici macar din curiozitate :)
  In varful muntilor, acolo unde am fost, cablul mergea cu intermitente. Netul..ioc! Asa ca …a fost liniste:)

  Sa ai un an bun si toate planurile sa ti se realizeze! Sa ai parte doar de bucurii din partea picilor si a jumatatii tale vesele:)

  Sanatate si iubiti-va mult!

  La multi ani!

 2. simona_ionescu Reply

  La multi ani, Chinezule! Asemenea jumatatii si piticilor! Pe noi ne-a linistit Andrei cu artificiile, apoi prea ocupati cu bunatatile pregatite si cu paharele, nici n-am băgat de seamă la tv. Abia pe la două şi jumătate am început să butonăm, aşa de sistă, şi am constatat că pe toate programele erau deja filme. Doar OTV-ul transmitea de la Romexpo şi-am văzut-o pe Anna Lesko. Bine că am ratat restul!

 3. Vania Reply

  Nu televiziunile sunt de vină, ci aceia dintre noi care n-au mers la culcare!

 4. Edy Reply

  Eu sunt poate printre putinii fericiti care nu au pornit TV-ul in noaptea de revelion din simplul motiv ca nu am avut ocazia si chiar daca eram home, tot nu ma uitam dintr-un motiv simplu:Urasc manelisti care au invadat televiziunile romane !!! Ura si la Gara

 5. FM Reply

  Chinezule să trăiești la mulți ani! TVR-u măcar s-a scos pe 1 ianuarie cu tradiționalu concert de Anu Nou de la Viena… Măcar pentru atit si tot nu merita criticati. In rest eu nu ma mai mir ca Dan Negru face audiente record de la un an la altu de rev! Asta i tara…o strutocamila….uite ce a iesit si după vot! Ca la Rev…guță pe post de Burebista. Au viata mea. Macar tu te ai simtit bine n Satmar?
  La anu hai sa mergem la Viena, hai hui pe strazi…si a doua zi stam in fata filarmonicii la un vin fiert, Stauss si wurst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.