Cine n-are Ciutacu…: N-am nevoie de Voiculescu să am o părere mizerabilă despre Băsescu

Deci, da. Aşa e Victor. Cum am o perioadă scurtă şi autoimpusă de deviaţionism, cum mă loveşte cu de astea şi îmi place de el corespunzător. Asta-i viaţa unora…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5Mz6kder-mE]

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Cine n-are Ciutacu…: N-am nevoie de Voiculescu să am o părere mizerabilă despre Băsescu”

 1. deci parerea este… mizerabila… :) adica „lipsita de valoare”. super!
  in alta ordine de idei, oare cum o fi pe la Sinteza zilei zilele astea? nu s-or simti oamenii tradati? usor nesiguri in a mai injura? usor abulici in a mai pupa un dos, acolo? dar pana la urma, doar curul se schimba, limbile ramana aceleasi.

 2. Tot n-am inteles… PAREREA omului e mizerabilă… sau Băselu’? Apropo, o sa mai vedem zilele astea si noi emisiuni ca lumea la Antene, ca ne-am cam saturat de poezia „Basescu dusmanul nr.1 poporului”. Care popor? domnule? Ala pe care il fura Tariceanu pe fata cu taxa lui imbecila?? Sunteti chiar atat de manjiti si „cumparati”?? Valabil si pt Ciutacu… cel cu parari mizeeeerabileeee

 3. din pacate experimentul celor de la hotmail a demonstrat ca domnul in cazua numai coloana vertebrala nu are. intradevar o parere personala are.. si o spune deschis ca nu are nevoie de voiculescu ca sa aiba o parere proprie. dar cind intersele proprii o cer, mai ales alea de trust.. tocmai a demonstrat ca nu se jeneaza sa o „ridice la fileul” daca sunt bani… asa incit, permite-mi sa iti spun ca exemplul e cam prost ales. legat de antene.. tocmai aia care le „ziceau” cu nerv acum declara sus si tare in aceleasi emisuni de competenta si judecata de valoare a lui base.

 4. ia te uita nene, tot tariceanu e de vina cu taxa aia a lui, prin care fura „poporul”.cred ca si patriciu are partea lui din taxa asta.
  cred ca tocshoaiele de tipul sinteza zilei, sau emisiunea lui ciutacu o sa aiba subiecte garla in perioada urmatoare. sunt toate premizele unui circ spumos in tara asta.

 5. Pingback: Salvati-l pe Felix! : Reporter Virtual

 6. invidie | scris de lola|
  Ma tot intreb de unde ura domnului presedinte T. Basescu fata de Adrian Nastase. Cred ca am un raspuns auzindu-l din nou pe presedinte zicind” Nici nu sti cit de mic….” Traian si Nastase au fost citva ani vecini. Si in acest timp Dl. Basescu a inghitit atmosfera de intelectual rasat al vecinului, a observat diferenta dintre tablourile lui Nastase si „Rapirea din Serai” din casa sa. A inghitit umilinta auzind Bach si Vivaldi din apartamentul vecinului fata de Ad. Copilul Minune si Salam auzit din apartamentul sau si intelectuali de valoare care il vizitau pe fostul prim ministru. Toate astea l-au marcat profund pe domnul Basescu si conf. stilului sau s-a razbunat!!! Vai de el si de noi cu asemenea conducator!

 7. Alexandru Petras : am si eu o curiozitate…ce ai vazut tu mizerabil la CIUTACU?

  PS : Nu-ti place ca se poarta la patru ace? Nu-ti place ca e slobod la gura cand vorbeste despre sistem? Pui tu etichete – miez!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)