Bloggerii lu' Peste Prajit

„Am trait s-o citesc si pe asta. Prim-ministrul Romaniei a explicat pe blog ratiunile unei decizii economice pe care a luat-o. Nu de la pupitrul Palatului Victoria, nu din fata sediului PNL, ca sa dea greutate politica discursului sau, nu dintr-un studio tv, ci pe Net! Daca dai un simplu search pe Google, vei constata ca imensa majoritate a candidatilor si-au lansat, cu ocazia campaniei electorale pentru uninominale, bloguri. De ce? Pentru ca le-au spus lor niste indivizi care le iau bani destul de multi pentru nimic, cei mai multi dintre ei porecliti abuziv „consultanti politici”, ca blogul e un „must have”. Ce daca, dincolo de putinele exceptii notabile, politrucii (sau scribii lor de pripas si nevoie) habar n-au cu ce se maninca un blog, pun virgula intre subiect si predicat, scriu cu picioarele, fara cap si fara coada?”.

Iarăşi Ciutacu, student cum ar veni

0 comentarii la “Bloggerii lu' Peste Prajit

 1. alk Răspunde

  In general sint de acord cu ce spune Ciutacu. Insa nu pot sa nu observ „frenezia” cu care iar spala cadavrul politic numit Nastase Adrian. Cred ca i-a intrat in singe de nu se poate abtine. Asta e, oameni sintem.
  Cit despre bloggerul Nastase e tare deschis dialogului cu cei ce ii posteaza comentarii cu exceptia (fireste?) a celor ce il critica sau nu sint de acord cu pozitia lui.

 2. alk Răspunde

  Precizare: sint de acord cu ce scrie Ciutacu in articolul indicat de tine! :)

 3. artistu Răspunde

  Ma Nastase prost nu e… asta ne e clar. Problema lui este insa faptul ca se imabta repede cu succes si cred ca faptul ca lumea ii raspunde la scrieri l-a imbatat un pic! ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: