Bloggerii lu' Peste Prajit

„Am trait s-o citesc si pe asta. Prim-ministrul Romaniei a explicat pe blog ratiunile unei decizii economice pe care a luat-o. Nu de la pupitrul Palatului Victoria, nu din fata sediului PNL, ca sa dea greutate politica discursului sau, nu dintr-un studio tv, ci pe Net! Daca dai un simplu search pe Google, vei constata ca imensa majoritate a candidatilor si-au lansat, cu ocazia campaniei electorale pentru uninominale, bloguri. De ce? Pentru ca le-au spus lor niste indivizi care le iau bani destul de multi pentru nimic, cei mai multi dintre ei porecliti abuziv „consultanti politici”, ca blogul e un „must have”. Ce daca, dincolo de putinele exceptii notabile, politrucii (sau scribii lor de pripas si nevoie) habar n-au cu ce se maninca un blog, pun virgula intre subiect si predicat, scriu cu picioarele, fara cap si fara coada?”.

Iarăşi Ciutacu, student cum ar veni

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Bloggerii lu' Peste Prajit”

  1. In general sint de acord cu ce spune Ciutacu. Insa nu pot sa nu observ „frenezia” cu care iar spala cadavrul politic numit Nastase Adrian. Cred ca i-a intrat in singe de nu se poate abtine. Asta e, oameni sintem.
    Cit despre bloggerul Nastase e tare deschis dialogului cu cei ce ii posteaza comentarii cu exceptia (fireste?) a celor ce il critica sau nu sint de acord cu pozitia lui.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)