20.07.2017

Bloggerii lu' Peste Prajit

„Am trait s-o citesc si pe asta. Prim-ministrul Romaniei a explicat pe blog ratiunile unei decizii economice pe care a luat-o. Nu de la pupitrul Palatului Victoria, nu din fata sediului PNL, ca sa dea greutate politica discursului sau, nu dintr-un studio tv, ci pe Net! Daca dai un simplu search pe Google, vei constata ca imensa majoritate a candidatilor si-au lansat, cu ocazia campaniei electorale pentru uninominale, bloguri. De ce? Pentru ca le-au spus lor niste indivizi care le iau bani destul de multi pentru nimic, cei mai multi dintre ei porecliti abuziv „consultanti politici”, ca blogul e un „must have”. Ce daca, dincolo de putinele exceptii notabile, politrucii (sau scribii lor de pripas si nevoie) habar n-au cu ce se maninca un blog, pun virgula intre subiect si predicat, scriu cu picioarele, fara cap si fara coada?”.

Iarăşi Ciutacu, student cum ar veni

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Da, am fost în Bruxelles. Da' ce, mă lasă Vania să scriu şi io ceva?

Adi draga, accept bucuros sa ma dai in judecata

Niciun comentariu încă

 1. marți, 18 noiembrie 2008, 14:46

  In general sint de acord cu ce spune Ciutacu. Insa nu pot sa nu observ „frenezia” cu care iar spala cadavrul politic numit Nastase Adrian. Cred ca i-a intrat in singe de nu se poate abtine. Asta e, oameni sintem.
  Cit despre bloggerul Nastase e tare deschis dialogului cu cei ce ii posteaza comentarii cu exceptia (fireste?) a celor ce il critica sau nu sint de acord cu pozitia lui.

  Răspunde
 2. marți, 18 noiembrie 2008, 16:05

  Precizare: sint de acord cu ce scrie Ciutacu in articolul indicat de tine! :)

  Răspunde
 3. miercuri, 19 noiembrie 2008, 09:27

  Ma Nastase prost nu e… asta ne e clar. Problema lui este insa faptul ca se imabta repede cu succes si cred ca faptul ca lumea ii raspunde la scrieri l-a imbatat un pic! ;)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *