Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Deci ai comis-o, bre Sorine, cu Politica 2.0.08

Vorbim despre (cum din ce în ce mai enervant lansează în ultima vreme ştirile cei de la Antene) despre Sorin Tudor. Care a scris o preafrumoasă carte numită “Politica 2.0.08”. Despre carte nu am ce să vă raportez încă pentru că nu am avut vreme decât să o răsfoiesc având în vedere că abia ieri a fost prelansarea. Dar, cunoscându-l atât cât îl cunosc pe Sorin şi răsfoind cuprinsul, nu am nici o emoţie că e o chestie faină. Deci despre carte o să vă raportez imediat ce o citesc. Acum doar despre cum a fost la respectiva prelansare. Unde, of, soartă care te joci cu noi în bloggereala noastră, am stat lângă ecostin, iar mixul de ecostin chinez a dăunat manifestării. În sensul că nu ne-am putut abţine să nu facem una, alta, pe care decid cu gravitatea de rigoare să le trec subit sub tăcere…

Evident că acolo a trebuit să dau peste insconstantin, lucru care, as always, it’s a pleasure. Că să nu mai vorbesc de Manafu, cu care numai să rânjeşti fasolea din când în când şi e super OK.

Salut cu respect adiacent pe Marie Jeanne, o super simpatică (oare eu n-aş vreaaaaaa…) şi pe Vlad, cu un tricou beton şi chiar de-al meu având în vedere că e mare fan de fotbal britanic. Ocazie cu care foarte repejor intră în cârnatrollul lu’ chinezu.

Din păcate la capitolul “oare eu n-aş vreaaaa”, pentru că a trebuit să o tai înainte de finishul evenimentului, trec doar strângerea rapidă de mână cu Pavel Lucescu şi deloc strângerea de mână, deşi chiar aş fi vrut, cu Dan Dumitrescu.

0 comentarii la “Deci ai comis-o, bre Sorine, cu Politica 2.0.08

 1. INconstantIN Reply

  Ce să zic, până acum nimeni nu a reuşit să “îmi pună coarne” (cel puţin aşa îmi place mie să cred :D ), v-aţi găsit voi, tu şi eCostin!

  P.S. E bun şi jocul ăsta cu ins-constantin. Mi-e teamă să mă gândesc acum că se poate uşor ajunge şi la insconcstantin :D .

 2. chinezu Reply

  inconstantin:
  lasa ca dau o bere cu ocazia prilejului acestui botez ad hoc :D

 3. Dan Dumitrescu Reply

  Maestre,am dat noroc cand am intrat (la masa cu Inconstantin si Vlad, dar se pare ca atunci nu a contat;-) A trebuit sa pun mana pe microfon ca sa-ti doresti asta. Ma bucur ca ne-am cunoscut si poate data viitoare nu fugi si apucam sa schimbam 2,3 cuvinte.

 4. chinezu Reply

  Dan Dumitrescu:
  definez votre terms, zicea un mare big
  datul mainii in chineza mea de balta e altceva
  adica chiar schimbi vreo 4 vorbe
  cum am facut cu lucescu
  data viitoare o sa iti explic live ce si cum :D

 5. Imagini de la Politica 2.0.08
 6. marie jeanne Reply

  …sa fiu cinevaaaa! Daca ma faci sa rad in halul asta si la blognroll, nu stiu ce se intampla!!

 7. dromichaetes Reply

  sa va crape obrazul gros de rusine…adica sa nu suflati voi o vorbulita, o ceva, o sarma, un buzz pe mess ca: bai, fraiere, ma duc la o prelansare de carte….hait…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.