Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Ziua în care Chelsea a fost numele unui mărfar sovietic tras pe linie moartă la Cluj

02.10.2008

Nu ştiu despre voi, dar aseară eu am simţit că mi s-a reinventat mândria de a fi suporter român. Aseară am simţit, după enorm de multă vreme, că inima şi sufletul meu îşi cer dreptul de a se umfla mai ceva ca baloanele de săpun din politica dâmboviţeană. Aseară am fost mai român decât am fost în extraordinar de multe alte situaţii în vremelnica mea existenţă.

Nu vorbesc de calitatea jocului, de strategii şi tactici mega-inteligente, de faptul că Chelsea, oricum o iei, a prins o zi proastă, de multe alea pe care le puteţi auzi permanent de la minunaţii şi mai puţin minunaţii comentatori şi analişti pe toate ecranele. Nu vorbesc despre CE a jucat CFR ci despre CUM a jucat. Sufletul pe care l-au pus în joc “internaţionalii” clujeni a fost pentru mine un formidabil energizant de românism.

Da, aşa e, nu sunt români majoritatea celor care au scos un egal istoric cu mastodontul fotbalistico-financiar care este Chelsea. Dar au jucat pentru o echipă românească. Au jucat, deci, pentru România. Iar România din mine le este extraordinar de recunoscătoare…

0 comentarii la “Ziua în care Chelsea a fost numele unui mărfar sovietic tras pe linie moartă la Cluj

 1. Andrei Monciu Reply

  la fel am simtit si eu, chiar am trait meciul nu am mai trait un meci de vreo 2 ani :) Chelsea nu a avut o zi proasta, ci CFR-ul i-a blocat fain, un egal merita, o victorie era nemeritata fiindca si Chelsea a jucat bine. Mai mult decat ca am fost egalii lor nu se poate spune

 2. un roman Reply

  ” Au jucat, deci, pentru România. Iar România din mine le este extraordinar de recunoscătoare…”

  Deci “ai pus botul” la intoxicare. Bravo.
  Ei au jucat pentru Romania cat a jucat Chelsea pentru Anglia. Adica deloc.
  Asemanari intre cele 2 echipe:
  Ambele echipe au mai multi fani in strainate decat in tara in care evolueaza.
  Ambele echipe au patroni care la o varsta foarte frageda au facut JENANT DE MULTI BANI intr-un timp foarte scurt (las pe voi sa judecati cum)
  Ambele echipe sunt echipe mici care printr-o infuzie de foarte multi bani “cinstiti” au ajuns “sus”.
  Ambii patroni sunt principalii sponsori ai presedintilor din tarile lor.
  Ambele echipe sunt dominate, dupa unii, desigur, neverificat, de servicii secrete straine tarii in care activeaza. Deci, AVO-MOSSAD 0-0 :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.