Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Recomand cu maximă caldură calorică: Librăria Cărtureşti

Am fost pentru prima oară în viaţa mea la Cărtureşti. Şi m-am îndrăgostit forever de ea. Nu mă întrebaţi de ce. Pur şi simplu, efectiv, deci mi-a plăcut deosebit.

Am fost la PR Tea. Pentru că am câştigat un premiu (o carte). Pe care nu l-am mai ridicat, preferând să o donez pentru nişte acţiuni viitoare ale organizatorilor. Nu mă înţelegeţi greşit. Dar pot să îmi cumpăr singur vagoane de cărţi dacă vreau. Aşa că am preferat să zic pas de data asta, lăsând, oarecum, virgula mecenatică din mine să iasă la iveală.

Foarte tare mi-a plăcut la Cărtureşti. O să mai fac ture pe acolo. Merită…

0 comentarii la “Recomand cu maximă caldură calorică: Librăria Cărtureşti

 1. kmi Reply

  :) Multumim de recomandare.

 2. Carina Reply

  Si mie imi place mult atmosfera din Carturesti…

 3. radu Reply

  am auzit ca se va extinde Carturestiul de pe Magheru si in spate . voi ce stiti ? cica ar fi cumparat spatiul din spatele lor cu 5 milioane de euro ceea ce mi se pare absolut incredibil de mult si nu reusesc sa inteleg de unde au o asemenea suma .dar nu asta e problema , bravo lor ci faptul ca , spun unii, Vantu ar fi asociat cu ei . e adevarat ?
  nimic frumos nu ramane cum incepe !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.