Coincidenţe politico-justiţiabile dâmboviţene

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

29.02.2008

De multă vreme nu mai cred în Moş Crăciun. Îmi place de el nespus de mult pentru că aduce atâta bucurie (pe banii mei, însă) celor doi pitici pe care îi am în dotare. Dar nu mai cred în el. Nici în el şi nici în coincidenţe.

Exact cu o zi înainte de Consiliul Naţional al PSD, Miron Mitrea era chemat la DNA să i se spună „băi, coruptule”. La câteva zile după respectiva adunare, anumite ziare au redescoperit brusc nu ştiu ce datorii pe care Năstase (de fapt partidul, dar asta e altă poveste) le-ar fi avut din campania din 2004. Radu Mazăre se trezeşte cu averea sechestrată. Acum Nicolae Mischie este la DNA ca să i se spună şi lui „băi, coruptule”.

Ce au în comun toate aceste întâmplări? Absolut nimic. Sunt coincidenţe suave, gingaşe şi deloc mirositoare a usturoi. Nu au nici o legătură faptul că Băsescu îl vrea pe Geoană încă multă vreme în fruntea PSD, din motive ce ţin de nişte calcule pe cât de simple pe atât de adevărate (apropo, l-aţi auzit vreodată pe Băsescu să zică ceva nasol de Geoană?). Nu au nici o legătură cu faptul că vechii baroni locali din PSD s-au stropşit dur la Geoană că i-a lăsat cu uninominalul în baltă în ceea ce priveşte alegerea preşedinţilor de consilii judeţene. Şi, mai ales, nu au nici o legătură cu faptul că DNA nu ascultă de nici un fel de comenzi politice, darămite cele susurate de la Cotroceni.

Moş Crăciun, nu vii şi de Paşte?

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Coincidenţe politico-justiţiabile dâmboviţene”

  1. Ziceam si eu ca in anul asta electoral o sa-mi formez o opinie si o optiune, in care sa cred si pe care sa le sustin…Nici nu a inceput campania electorala si „dezgustul/lehamitea” (ca sa nu zic altfel) vor sa se instaleze…:(
    Dar, pentru ca nu-mi place sa renunt la ce incep/ce-mi propun, voi incerca in continuare…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)