Pe câţi din blogroll ar trebui să cunosc personal?

25.02.2008

Am cunoscut personal (adică strâns mâna, how do you do, cel puţin) doar 24 din cei 66 pe care îi am în blogroll. Adică, pentru sociologi, cam 36,36%. Nu asta e problema. Faza e că habar nu am dacă e mult sau dacă e puţin raportat la firescul blogosferei. Adică dacă această dulce pervetire a comunicării directe transformată într-o comunicare live, ajutătoare, îndestulătoare, dar, pe undeva, atât de schizofrenică se regăseşte intactă şi neprihănită şi la chinezu…

Pentru cei care iar o să zică de cârnatul meu de blogroll, îi scutesc de trouble şi îi îndemn să citească statementul chinezesc.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Pe câţi din blogroll ar trebui să cunosc personal?”

 1. din 92 de cind sunt pe web am cunoscut poate 1% din cei cu care am vorbit. so what? cu unii m-am simtit bine si ne mai mailam la citiva ani odata. la inceput era nevoia mare mai ales ca eram raspinditi din australia pina-n california. sau invers:) exista o necesitate in a cunoaste fizic pe celalalt, dar uneori e haios si fara. mai nasol e ca te mai si indragostesti, dezvortezi si schimbi continentul. de vreo doua ori. mai bine fara… oare?

 2. piticu21:
  deci cum?
  care tonomat, fratie? ca ma tii in neagra nestiinta :D

  teo.georgescu:
  ca cam asa :D
  lasa ca la un moment dat trecem si de strangerea protocolara de mana si bem un cafei
  ca avem pile comune :D

 3. Comentariul lui Dan Iancu e haios de tot! Imi amintesc si eu purecii din stomac prin 1995, cind vedeam prima pagina de internet.
  Relativ la postul tau, sa spun doar ca – initial – succesul unor Facebook si LinkedIn se baza tocmai pe asta: intri in networkul meu DOAR daca te cunosc. Bine, scopul a fost largit la prietenii-prietenilor etc.
  Dar mai exista „puristi” care nu lasa pe blog sau pe Facebook decit oameni cu care se intilneste si in „viata reala”. Unul din ei e Jerome Paradis(http://blog.jeromeparadis.com), un tip cool din Montreal pe care l-am ascultat duminica la conferinta Podcamp Toronto.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)