24.05.2017

Cum e când te pune Iliescu în blogroll

Edit de lămurire: Şi pentru că emoţia zilei de azi m-a atins la nervu chinezesc, nu prea am fost explicit în later editurile de mai jos. Pentru cei care se întreabă precizez cu mâna pe mouse că recomandarea lui Cristi Pătrăşconiu de care vorbeam nu are nici o legătură cu prezenţa vechiului meu blog pe blogul lui Iliescu. Pur şi simplu aşa s-a nimerit. Să zică Cristi de chinezu în ziua când am aflat că sunt în blogroll la Iliescu. De data asta aţi înţeles ceva mai clar? Mă rog, trebe să înţelegeţi că nu există nici o legătură între Cristi şi nea Nelu.

Later-later edit: Şi pentru ca ziua mea de blogger chinez să fie cu adevărat minunată, aflu că blogul meu a fost recomandat de Cristian Pătrăşconiu. Ce mai pot zice? Decât să mă simt foarte bine şi să îi mulţumesc frumos lui Cristi. Deşi, ironia sorţii, alăturarea lui Cristi cu Iliescu este, după cum spuneam, ironia sorţii…

Later edit: Foarte simpatici cei de la blogul PSD. Ei vor confirmarea oficială a faptului că blogul e pe bune al lui Iliescu înainte de a-l aşeza la loc de cuviinţă în blogroll. Şi ce vor face? Vor cere un fax cu antentul cabinetului parlamentar al lui Iliescu? Vor cere declaraţie la notar a lui Iliescu? Sau îl vor ruga pe Geoană să îl sune să îl întrebe dacă e adevărat? Cât umor pe PSD, cât umor…

Onorat. Plăcut surprins. Provocat. Cam aşa m-am simţit când am văzut că Ion Iliescu m-a aşezat la loc de cinste în blogroll la prospătul său blog. Bine, e adevărat că nu m-a pus ca şi chinezu, ci cu vechiul meu blog de marketing politic, dar orişicât se pune şi asta. Că tot din circumvoluţiunile chinezistice s-a născut, crescut şi trecut în arhivă şi vechiul blog.

Cum să nu te simţi bine când vezi că un fost preşedinte de Românie crede că ai ceva de spus şi face trimitere la tine? După cum spuneam, sunt foarte onorat. Şi promit domnului preşedinte că o chinezăresc înainte pe linia trasată de marketing politic.

Mult succes, domnule preşedinte, în blogosferă!

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

S-a găsit profesor de geografie pentru Cioroianu!!!!

Mic îndrumar video despre cum vor unii să distrugă PSD

Niciun comentariu încă

 1. marți, 13 noiembrie 2007, 09:22

  Pentru ca nenea Iliescu si-a blocat commenturile numai pt logatii de wordpress, ma promovez si eu pe unde pot. Am scris despre blogul lui aici: mai incolo o sa avem si Iliescu live despre blogul sau. http://www.notoriu.ro/node/2460

  Răspunde
 2. marți, 13 noiembrie 2007, 09:24

  Nu-mi vine sa cred ca are blog. Nu-mi vine sa cred ca e mai cool decat al lui Geoana. Si, chiar, ce onoare la chinez sa faca marketing politic pe blogrollul lui ilici. Da de ce nu comenteaza nimeni la tataucu pe blog?

  Răspunde
 3. marți, 13 noiembrie 2007, 11:05

  Se pare ca nici cei care au cont pe wordpress nu se pot loga sa comenteze… Eu nu am cont pe wordpress, dar asa se plangea o prietena. Ma rog, o scapare de a lui Ion Iliescu. Sau poate chiar nu il intereseaza sa primeasca comentariile. Poate totusi ca zilele urmatoare o sa vedem o schimbare si o sa curga comentariile..valuri-valuri. :)
  Oricum, asta a fost stirea zilei, DE DEPARTE, nu doar printre internauti..au preluat-o si ziarele, si televiziunile.. http://www.inpolitics.ro/Blog/DianaDragomir.html

  Răspunde
 4. chinezu
  marți, 13 noiembrie 2007, 11:24

  Vlad Iorga:
  stai mai ca inca nu se stie nea nelu cu dashboardu :D
  promoveaza notoriu.ro
  promoveaza ca tot ramane ceva :D

  Răspunde
 5. chinezu
  marți, 13 noiembrie 2007, 11:25

  Satmareanca:
  iliescu oricum e mai cool de geoana
  si pe blog si ca politician
  comenteaza lumea in draci pe blog la nea nelu
  numai ca inca nu a dat drumu la ele :D

  Răspunde
 6. chinezu
  marți, 13 noiembrie 2007, 11:26

  Diana Dragomir:
  sin cate stiu io chiar in aceste momente de inalta incarcatura bloggeristica se lucreaza la moderarea comentariilor
  care au fost o mare gramada
  si multe erau de la niste nesimtiti
  si nu aveau cum sa apara asa pe blog

  Răspunde
 7. nicole
  marți, 13 noiembrie 2007, 12:03

  Felicitari, domnule!
  Pai, ce, e de ici, de colo sa te recomande nea Nelu? Oricum, ai merita sa stai si pe blogul lui basescu, intre noi fie vorba… :)

  Apropo: dupa cum am observat pe blogu’ lu’ tatucu, dumnealui este la fel de original ca si la o plenara CC a PCR. Singura propozitie care suna omeneste este cea a lui Leesing, respectiv motto-ul. „Cea mai nobila preocupare a omului e chiar omul”.
  Citesc si ma cutremur, ma cutremur si citesc. Pai, atunci, unde am fost noi in toti anii lui de mandat si dupa? Dar cei din PSD?

  Răspunde
 8. chinezu
  marți, 13 noiembrie 2007, 12:08

  nicole:
  merci, doamna
  as merita, daaaaaaaaa, sa fiu si pe blogul lui basescu
  as merita io mai multe dar…

  Răspunde
 9. sâmbătă, 17 noiembrie 2007, 22:51

  Nu e blocat nici un comentariu, tovarasi.

  Răspunde
 10. chinezu
  luni, 19 noiembrie 2007, 07:04

  ioniliesku:
  sa traiti mult iubite k! :D

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *