Ideile lui Comănescu şi urmările lui şi ale lor

31.10.2007

Iulian Comănescu are idei multe şi bune. Una din ele a fost să vadă cum a fost mediatizat cazul Elodiei Ghinescu pe televiziuni. Aşa că a solicitat o scurtă şi repede analiză celor care prestează astfel de treburi de importanţă maximă, şi anume Monitoring Media. Raportez cu o falsă modestie, mai falsă decât un concert de Bartok scârţâit la o vioară de jucărie, că am coordonat cu mare elan patriotic realizarea mini-micro analizei. Pentru că Iulian e un băiat bun. Şi pentru că Monitoring Media e bună. Deci, pe cale de consecinţă văzută chiar de pe Googgle Earth, şi chinezu e băiat bun.

0 comentarii la “Ideile lui Comănescu şi urmările lui şi ale lor

 1. japonezul Reply

  Ce sa zic decat felicitari, acu’ ca am aflat ca ai participat la analiza in cauza. Analizele de continut de acest gen sunt super utile. Si e facuta super bine.

  Daca s-ar face mai des astfel de analize as avea si eu motive mai solide pentru pietrele pe care le arunc inspre “sfintii” din mass-media. :)

  Te salut si eu si zambesc putin cand vad ca in afara ochilor alungiti am ales si acelasi design.

 2. chinezu Reply

  japonezul:
  da mai
  am ramas si eu blocat cand am vazut ce tare seamana blogurile :)
  iar iulian chiar are idei bune spre foarte bune :)
  si de cate ori putem sa il ajutam in analizele sale incercam sa ii oferim suportul de cifre, grafice si alea alea necesar
  cand zic “noi” zic io, chinezu, si tovarasii-colaboratorii-prietenii de la monitoring media

 3. Comanescu Reply

  Mulţumesc pentru vorbele bune. Ca fapt anecdotic, am şters o reacţie a unuia care a dedus din analiza cu pricina că am un contract de consultanţă cu OTV-ul :-)

  Ca să întorc şi eu complimentele, uneori schema funcţionează pe dos: Monitoring Media îmi propune analize şi eu le public pe blog sau în ziare.

 4. chinezu Reply

  Comanescu:
  shi retziproka, sefu, shi retziproka :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.