Câte cojones are Geoană?

05.10.2007

Aţi mai văzut pe cineva care să primească cu atâta seninătate lopeţi peste gingii şi picioare în gură precum Geoană? Şi să i se pară totul atât de firesc încât ar trebui să îţi fie ruşine doar că te gândeşti să îl întrebi aşa ceva. De aceea stau şi mă întreb: câte cojones are Geoană?

Păi hai să încercăm să le numărăm. Una bucată cojones i-o ţine Liviu Dragnea strâns în pumn, pentru că este il lidero de teleormanu al aleşilor locali ai PSD, un grup de presiune sub formă de sulă în coasta lui Geoană. O altă bucată cojones e ţinută, la comun, de Dan Nica, atoateînvârtitorul şi bălmăşitorul din BPN, şi de Victor Ponta, acest Che Guevara mea al partidului, fiecare pe considerente diferite, normal. O altă bucată cojones e în custodie la Grupul de la Cluj şi Ioan Rus ar vrea să negocieze cu Geoană să i-o dea înapoi doar în leasing. De Ilie Sîrbu nu mai discutăm pentru că la el subiectul e tabu. Normal că nu am uitat-o pe pupila geonitică Annnna Birchaaaaal, care cred că are un set de cojones de-ale Geonelului, adunate cu mult sârg în decursul timpului de când îi cântă lui Mirciulică în ureche şlagărul „alături de tine stau şi aştept plata să mi-o iau”. Titus a încercat şi el să apuce una bucată cojones dar nu a reuşit (ceea ce e impresionabil mai bine pentru el, chiar dacă nu vrea să o admită). Iar Cristi Diaconescu e genul care te priveşte în ochi şi îţi spune: „aş propune mai degrabă ca temă de discuţie un proiect politic comun…”. Ceea ce mi se pare normal… Iar Iliescu, Năstase şi Oprescu au grijă de ouă. Din care o să iasă nişte pui cât de curând.

Deci, câte cojones are Geoană? Că io am pierdut şirul…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.