Cum și ce poți câștiga dacă ai un card Raiffeisen (P)

Hai să ți-o zic direct: Smart Market se numește aplicația. Pe care am testat-o lunile acestea. Și prin care poți câștiga dacă o instalezi și, desigur, o folosești.

Eu am făcut asta. Timp de câteva luni. Și iată 3 concluzii după această testare. Ca să te ajute să înțelegi la ce te-ar putea ajuta aplicația. Și de ce – cred eu – merită să ți-o instalezi.

Concluzia 0 (aia principală, cum ar veni :D)

Dacă tot ai un card Raiffeisen, de ce să nu îți activezi Smart Market și să primești reduceri, cashback, premii sau puncte din anumite tranzacții?

Serios, atât este de simplu. Îți explic mai jos cum funcționează (foarte simplu, desigur). Dar deocamdată vreau să rămâi cu concluzia asta. Că merită să îți instalezi aplicația. Și să o urmărești constant. Ca să vezi ce parteneri mai intră în aplicație și cu ce oferte vin pentru tine.

Concluzia 1

Sigur nimerești măcar un magazin sau o oferta care să îți convină. Că n-are cum altfel. Că sunt destule. Și, cum zicea mai sus, dacă oricum ai de gând să cumperi de acolo, de ce să nu primești o reducere, cashback, premii sau puncte? Că oricum faci tranzacția aia. Oricum îți dorești să faci acea achiziție.

În aplicație sunt parteneri din 16 categorii. Eu, spre exemplu, mi-am activat în acest moment voucherele de mai jos. Bine, am avut și la Libris, dar am folosit voucherul. Și oricum o să mai existe oferte de la ei. La care, având în vedere că-s degrabă cetitoriu, sigur o să mă mai dedau :D

Apropo, aplicația îți permite să introduci în ea și cardurile de fidelitate ale partenerilor. Apropo de adunat într-un loc toate cardurile astea de bonusuri, dacă ești ca cineva (nu dăm nume :D) care are nuș câte :D

Concluzia 2

Faptul că am folosit vouchere de la anumite magazine m-a făcut, cumva, să cumpăr de la ele. Pe principiul ”dacă tot obțin o reducere, de ce nu?”. Motiv pentru care m-am cam împrietenit cu unele produse. Nu dau nume, că nu-i corect :)) Dar ideea este că, dacă nu foloseam aplicația, slabe ar fi fost șansele să cumpăr de acolo. Apropo de cât de conservator gândim de multe ori când facem achizițiile. Și că nu ne oferim, măcar din când în când, ocazia să mai alternăm, ca să zic așa.

Bine, oricum în Smart Market sunt parteneri mari. Clasici, ca să le zic așa. De la care cel mai probabil că oricum deja cumperi. Dar ce mi-a plăcut este că am găsit și branduri de care nu doar că nu auzisem (ehe, la mine nici nu e greu, mai ales la cele de haine… :D), dar care m-au surprins plăcut prin produsele lor.

Cum funcționeaza aplicația Smart Market

Hai să îți zic pe pași. Ca să fie mai clar.

Pasul 1. Îți instalezi aplicația Smart Market. O găsești în App Store sau în Google Play. Cumva furculiton, e musai să fii client Raiffeisen. Și să ai instalată și aplicația Smart Mobile. Dar asta presupun că oricum deja o are orice client Raiffeisen care are un smartphone :)

Pasul 2. Îți faci cont în aplicație cu adresa de email și numarul de telefon utilizate în relația cu Raiffeisen.

Pasul 3. Intri în aplicația Smart Market și vezi la Descoperă ce campanii sunt. Cum zicea, sunt parteneri din 16 categorii. Deci sunt mari șansele ca să ”pici” pe ceva oferta care-ți convine. Activezi ce campanii îți fac cu ochiul. Apropo, în timp, în funcție de activitatea ta (ce campanii activezi, ce vouchere folosești etc.), aplicația o să înceapă să îți arate oferte din ce în ce mai personalizate.

Pasul 4. Voucherele pe care le ai activate le poți găsi la Profil. Când vrei să ”cheltui” un voucher intri pe el și ai ”Deschide voucher”. Primești un cod pe care îl introduci în câmpul special al partenerului de la care cumperi.

Pasul 5. Stai cu ochiul pe aplicație, pardon my French :D Poți să îți activezi notificările sau poți să intri o dată la câteva zile să vezi ce mai e nou și dacă sunt ceva oferte de care ai vrea să te ”lipești”.

Cam acesta este ”raportul” meu despre Smart Market după câteva luni de folosință. Sper să îți fie de folos. Și să te ajute – dap, o zic din nou! – să câștigi reduceri, cashback, premii sau puncte dacă tot faci achizițiile cu pricina.

Aia zic :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Cum și ce poți câștiga dacă ai un card Raiffeisen (P)”

  1. Incurajez utilizarea aplicației, în special pentru posesorii de carduri Raiffeisen, și subliniază faptul că aceasta oferă o gamă largă de parteneri din diferite categorii, ceea ce ar face posibilă găsirea unei oferte care să se potrivească cu nevoile fiecăruia.

  2. Am testat-o si eu si m-a ajutat foarte mult sa economisesc. La cumparaturile mele lunare. Asa ca eu o recomand! Ti-ar putea fi la fel de folositora si tie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.