Print One Book, serviciul prin care poți să publici doar o singură carte, dacă așa vrei tu

De când am lansat cartea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?”, am trecut prin multe #pentruprimadată. O să le zic la un moment dat. Pe puncte. Într-un articol viitor. Ca să îi ajute pe cei care vor și ei să se apuce de așa ceva. Adică de scris și – mai ales – de publicat cărți.

O chestiune care mi se întâmplă constant este asta: mă întreabă viitorii autori dacă să meargă la o editură sau să facă self-publishing. Discuția aici este lungă. Iar răspunsul este, desigur, depinde. De multe. De foarte multe, chiar.

Unora li se potrivește o editură. Altora, mai antreprenoriali, așa, li se potrivește self-publishing. O să revin asupra subiectului, cum ziceam. Cu pro și contra de fiecare parte.

Dar, până atunci, am făcut un interviu cu Simona Croveanu de la Print One Book. Care oferă un serviciu de self-publishing cu de toate, cum ar veni. Începând de la faptul că poți să publici o singură carte, dacă doar atâta vrei. Și care oferă inclusiv pachete de promovare. Căci, oricât o învârtim și o sucim, și cartea este un produs. Care ar cam trebui vândut. Cuiva. Care să știe că acel produs există.

Ai varianta video a interviului. Și, mai jos, dacă vrei doar să vezi cam care ar fi în mare beneficiile oferite de Print One Book, ți le dau pe puncte, așa cum le-am primit de la Simona. Să fim pă eficiență, cum ar veni :D

Autorul întâi vinde cărți și după aceea le tipărește, librăria vinde și apoi tipărește cartea. Exact! Nu avem stoc pentru nicio parte implicată în această afacere!

Care sunt beneficiile folosind platforma Print One Book?

·  Tiraj minim: 1 exemplar! Sincer, unde mai găsești așa ceva?

·  Control deplin asupra procesului de creare, prețului și modului de promovare a cărții.

·  Încasezi banii rapid la vânzare. Procentul e semnificativ mai mare decât la publicarea tradițională (30-70% versus 10-15%)

·  Salvezi timp și publici cartea mult mai repede, grație procedurilor noastre simple de publicare.

·  Îți vizualizezi cartea cu ajutorul mostrarului nostru unic, un serviciu inedit! Comandă-l acasă și vezi toate tipurile de formate, copertă și hârtia din interior

Beneficiem de experiența uriașă a partenerilor noștri (edituri, tipografii) și punem totul în contextul actual: tipar digital, automatizare și prezență online!

La inceput de 2021 am lansat PACHETE AUTORI, menite sa ajute autorii care au manuscrisul in faza finala si se gandesc sa publice ori pe autorii independenti care deja au publicat, dar nu stiu cum sa isi comunice si promoveze cartea prin Social Media, cum sa isi creasca vanzarile folosindu-se de acest canal, ba chiar cat de important este sa ai poze cu cartea atractive pentru retele sociale.

MOSTRARUL este un instrument util pentru ei care ii ajuta sa vada fizic ce tipuri de coperta, hartie de interior sau format de carte pot alege. Indemn catre ei ca il pot comanda online rapid.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Print One Book, serviciul prin care poți să publici doar o singură carte, dacă așa vrei tu”

  1. Foarte interesant! Acum cativa ani nici macar nu te puteai gandi la asa ceva. Datorita evolutiei calitatii printului digital acum se pot print lucrari de buna calitate chiar si intr-un singur exemplar.

  2. Cred că au mai fost servicii asemănătoare, sper ca ăsta să reziste. Nu neapărat ca să-l văd publicat pe tot agramatul, ci pentru ca oricine să dispună de posibilitatea de a se publica. Mai departe oricum decide publicul :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.