Cum am reușit să îmi fac ordine pe birou și în geanta de lucru (P)

Zic din start că acest articol este dedicat celor ca mine. Care nu-s neapărat dezordonați, dar cumva s-au lăsat prinși de vâltoarea vieții lor, ca să îi zic așa. Și nici nu și-au dat seama când au strâns pe birou juma de tonă de lucruri mici și mărunte :)) Sau, după caz, în geanta de serviciu. Care în cazul meu este un rucsac ce începe să pleznească pe ici pe colo pe la cusăturile esențiale. Dar mi-e drag și io renunț mai greu la lucrurile care m-au slujit cu dăruire, așa că îl mai țin un pic :D

Ei bine, eu am reușit să îmi rezolv haosul de pe birou și din rucsac cu o lovitură de maestru absolut al acceptării faptului că uneori ți se întâmplă lucru în viață care vin fix la momentul oportun ca să te ajute! În sensul că am primit o propunere de colaborare din partea celor de la magline.ro. Și, cum mă uitam io pe site, m-a lovit inspirația. Și odată cu ea și realizarea faptului că e tare mare haos la mine pe birou.

După cum zic în filmulețul acesta explicativ.

Cam asta-i ideea cu magline.ro: intri pe site pentru ceva și pleci de acolo încă multe alte ceva. Nu doar pentru că prețurile sunt absolut ok, dar mai ales pentru că găsești produse la care nici măcar nu te-ai gândit până atunci că te-ar putea ajuta. Cum am pățit io cu borseta din filmuleț. Care mi-a rezolvat super-simplu haosul cu lucrușoare mici și utile de pe birou și din rucsac.

Sigur, întrebarea firească vine firesc: ”bine, măh, dar cât de greu era să îți dai seama că ai nevoie de așa ceva?”. Iar răspunsul meu este unul abrupt: nu era greu, așa este, doar că eu nu mi-am dat seama :)) De aia zic că, dacă ești și tu cam din aceeași categorie socio-profesională (că nu știu cum să îi zic altfel) ca mine, s-ar putea să te ajute dacă dai un ochi pe magline.ro. În moduri la care nici nu te aștepți.

O să vezi că unul din lucrurile care o să te suprindă un pic (dacă ești ca mine, din nou o zic) este diversitatea de produse. Mai ales la cele la care nu te-ai fi gândit că te-ar putea ajuta. Spre exemplu, cam cum arată screen shotul de mai jos, pe care l-am făcut întru ilustrare, ca să îi zic așa.

Alt exemplu despre ce pățești când intri pe magline.ro este că tu cauți ceva – în cazul meu borseta aia – și găsești altceva care îți atrage atenția: secțiune de biciclete. Bine, e și de trotinete, dar io nu-s fan de ele :)) Și, cum încep să mă gândesc la pregătirea bicicletei (care țipă deja la mine din beci!) pentru zilele mai călduroase care o să vină și ele cândva, am cam stat oleacă pe secțiunea cu pricina.

Cum am stat și pe secțiunea de gadgeturi. Fără să fiu ahtiat după ele! Chiar nu sunt. Aș putea spune că sunt fix în partea aialaltă. Doar că, fără să îmi dau seama, am găsit niște suporturi pentru telefon mobil care mi-au făcut cu ochiul și iată cum am început să scanez și secțiunea asta a siteului.

De prisos (pentru cei care mă cunosc) să spun că nu am intrat pe secțiunea de bijuterii sau de îngrijire personală :D Dar ele există. Doar că eu habar nu am care-i faza cu ele. Căci să mă pui pe mine să îmi dau cu părerea despre așa ceva ar fi echivalent cu a pune un ornitorinc să spună prima strofă din Luceafărul :))

Dar ideea că găsești foarte multe pe magline.ro. Așa că merită să dai un ochi. Poate îți face ceva cu ochiul, știi cum zic :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Cum am reușit să îmi fac ordine pe birou și în geanta de lucru (P)”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.