Cum poți să câștigi un kit care să îți facă mai inteligentă casa

Discuție cu fiica mea. Cea mică. Care mă văzuse că schimb canalele de la televizor cu telecomanda. Și, la cei 8 ani, obișnuit doar cu telefoane și tablete, se uită cu atenție și zice:

Tatiiiii, ce tare că poți să faci asta…

Ce fac, iubita mea? întreb eu contrariat.

Să schimbi clipurile din telecomandă (clipuri, nu programe a zis, da?).

Și încep să îi explic cum funcționează treaba. Și tot schimb canalele și îi spun că poți alege la ce canal vrei să te uiți, de astea. Și picăm pe Disney Channel. Era serial cu Sofia Întâi. Și zice Patri.

Mă uitam la asta când eram mică. Mai bine schimbă pe Garda Felină (alt serial, adică).

Îi spun că nu poți să dai pe alt serial, așa cum o faci pe internet sau pe Netflix. Și că te poți uita doar le ce rulează în acel moment pe ecran.

S-a strâmbat într-un mod imposibil de reprodus. O combinație de dezamăgire totală și de dezgust. ”Cum adică să nu poți să te uiți la ce vrei, când vrei?!” părea că spune fața ei.

După care a dat din umeri, mi-a dat un pupic și a plecat în camera ei. Case closed. Caz clasat, cum ar veni.

Așa și eu cu kitul ăsta de Smart Home despre care îți zic. Și pe care poți să îl câștigi în data de 1 iunie la concursul organizat de Tinmar Energy. În paralel cu un show interactiv online, la care compania de energie este partener (și despre care îți dau informații mai jos).

Când am auzit prima dată de faze de astea cu case inteligente, în urmă cu câțiva ani, nici măcar nu înțelegeam conceptul. Cum adică inteligente? Vorbesc cu tine? Se mătură singure? Își șterg singure praful?

Și nici după ce m-am prins despre ce este vorba nu am fost convins că sunt ce trebuie. Până am fost într-o astfel de casă inteligentă. Când, după ce mi-a trecut prima senzație de ”băi băiatule, ce tehnologie…”, am realizat că toată deșteptăciunea acelui sistem este foarte utilă.

Pentru că nouă util ne trebuie în casă. Asta așteptăm de la tehnologie. Să ne ajute în viața de zi cu zi. Să ne ajute și estetic, dacă vrei. La distracție, ca să o zic mai pe românește. Adică să ascultăm o muzică faină la parametri normali. Sau să avem o lumină corespunzătoare când ne uităm la tabloul ăla pe care jumătatea mai bună a vrut musai să îi cumpere.

Dar în primul și în primul rând ne dorim ca tehnologie să ne fie utilă. Să ne fie furnizor de utilitate.

Și, dacă această energie este și verde, așa cum este cea furnizată de Tinmar Energy, ne simțim bine că suntem de folos și planetei, ca să zic așa. Adică tot pe partea de utilitate. Dar din care suntem și noi parte la faza asta :)

Kitul Smart Home de la Tinmar Energy este din filmul ăsta. Adică de economisire. Și de utilitate. Și îl poți câștiga pe 1 iunie pe pagina de Facebook a companiei. Așa că urmărește-o. Ca să nu uiți, știi cum zic :D

Ca să înțelegi mai bine de ce zic asta, hai să punem lucrurile în contextul pachetelor personalizate de energie pe care Tinmar Energy ți le poate oferi. Îți recomand să te uiți la ofertă. Și să te gândești care ți se potrivește.

Apropo de asta, nu ar fi rău să te uiți și la miturile astea despre schimbarea furnizorului de energie. Pentru că este mult mai ușor (și de multe ori mai avantajos) să schimbi furnizorul decât crezi. De fiecare dată când am spus oamenilor cât de ușor poți să faci ”manevra” au rămas un pic cu gura căscată, de aia zic :))

Revenind la showul interactiv online la care Tinmar Energy este partener. O să aibă loc pe 1 iunie. Iar cei de pe ”scenă” o să fie așa: Gașca Zurli, Liviu Teodorescu, Feli, Florian Rus, Jo, Juno, Nicole Cherry, Jean Gavril, Emil Rengle, Andra Gogan, Magicianul Robert Tudor, DeMoga Music Artists, Cristina Almășan, Nicoleta Nucă, Mimi, Marius Moga, Sebastian Dobrincu și mulți alții.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.