Ce gratuități oferă Vodafone clienților până la finalul lui martie

Citește cu atenție cele de mai jos, dacă vrei să știi dacă te afli în una din categoriile care ar putea beneficia de gratuitățile oferite de Vodafone Romania în această perioadă.

Și, dacă mai știi pe cineva din familia ta, dintre prietenii, amicii și cunoștințele tale care ar putea să beneficieze de aceste gratuități, dă-le mai departe informațiile.

Dar și dacă nu știi pe cineva, poți să dai mai departe informațiile, cel mai probabil că tot o să ajungă ce dai la cineva care s-ar putea să îți mulțumească :)

Iată ofertele:

Toți clienții Vodafone, abonați sau utilizatori de servicii preplătite, beneficiază de apeluri nelimitate gratuite către România din Franța, Italia, Spania, Germania și Marea Britanie până la 31 martie.

Vodafone introduce pentru clienții săi un bonus gratuit cu 300 de minute internaționale către rețele mobile și fixe pentru apelurile către Italia, Spania, Germania, Franța, Marea Britanie și Austria, bonus valabil 28 de zile pentru utilizatorii prepaid și 30 de zile pentru clienții cu abonamente. Bonusul poate fi activat în My Vodafone sau la *100#, International.

Pentru clienții companii, Vodafone România oferă mai multe opțiuni, în funcție de nevoile afacerii lor: 300 de minute internaționale gratuite în rețele mobile și fixe către Italia, Spania, Germania, Franța, Marea Britanie, Austria și toate țările din Spațiul Economic European până la 31 martie.

Clienții business pot activa o opțiune suplimentară de voce sau date naționale nelimitate sau 600 de minute internaționale gratuite în cadrul Spațiului Economic European, până la 15 aprilie. 

Evident că recomandarea fermă, și a mea, dar și a Vodafone, este să folosiți serviciile online, fără deplasare la reprezentanțele Vodafone.

Adică dacă ai abonament îți pot vizualiza factura pe siteul Vodafone, unde îți pot achita factura în My Vodafone sau direct pe website-ul companiei.

Iar utilizatorii de cartele prepaid le pot reîncărca folosind aplicația My Vodafone sau pe website.  

Atenție: pentru a fi informat în timp util despre viitoarele soluții și oferte, îți recomand să urmărești pagina de Facebook Vodafone.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Ce gratuități oferă Vodafone clienților până la finalul lui martie”

  1. Gramisteanu maria

    Si situatia de urgență în Austria e pînă pe 13 aprilie atunci prelungiri pînă ne putem reîntoarce în țară,nu e vina noastra ca suntem blocați!

  2. La mine aplicația my vodafon nu se mai deschide și nu-mi pot activa obtiunile ,știe cineva ce se întâmplă,de o săptămână nu se deschide.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.