Cum ți se pare Booking-Mania – aplicația mobilă pentru recenzii turistice video?

Pe scurt, este vorba despre o aplicație în care poți să încarci părerea ta video despre o destinație turistică, foe că este hotel, pensiune, resort sau ce mai se cheamă chestii turistice în ziua de azi.

Eu m-am uitat un pic prin aplicație și cumva m-ar ajuta să văd astfel de reviewuri înainte de a decide dacă să rezerv undeva sau nu (să nu îmi zici că nu ți s-a întâmplat ca pozele de pe siteul de prezentare să fie brici, dar la locul faptei să vezi că nu au nici o legătură cu realitatea!).

Doar că aplicația este încă la început. Așa că, până nu o văd utilizată la modul serios de niște mii de oameni, nu prea am cum să mă prind dacă este cu adevărat utilă, știi cum zic.

Mie mi-a făcut, însă, îndeajuns de tare cu ochiul încât să îi rod pe inițiatori să îmi spună în câteva cuvinte despre ce este vorba. Ai mai jos ce și cum, trage concluziile. Sau cum se zice :D

Aplicatia mobila Booking-Mania ajuta utilizatorii sa urmareasca si sa inregistreze recenzii video despre servicii de cazare si de rent a car.

Aplicatia reprezinta o interfata interactiva intre cei care ofera servicii hoteliere si de rent a car si clientii care fie le-au utilizat, fie vor sa gaseasca ceva de incredere.

O recenzie video, sincera, clara si informativa, poate ajuta utilizatorii sa gaseasca mai rapid, dar si mai sigur o pensiune buna, un hotel pe cinste sau un serviciu de inchirieri masini pe placul lor.

Utilizatorii aplicatiei pot incarca recenzii video raspunzand la 5 intrebari prestabilite, in maxim 60 de secunde. Acestea devin disponibile comunitatii.

Daca cineva a stat cazat intr-un hotel in Cluj de exemplu (listat pe platforma Booking-Mania) si a inregistrat ulterior o recenzie video, aceasta poate fi folosita drept reper de alta persoana pentru a lua sau nu o decizie.

Avand in vedere diversitatea serviciilor hoteliere si a celor de inchirieri auto, era nevoie de un instrument mobil, mereu disponibil in smartphone, care sa ofere oamenilor posibilitatea de a lua o decizie corecta, intr-un interval de timp cat mai scurt, pe baza unor recenzii video.

Hotelurile, pensiunile si firmele de rent a car se pot lista cu usurinta in aplicatie. Utilizatorii, prin clipurile video inregistrate, pot ajuta afacerile sa devina disponibile publicului larg si sa aiba feedback eficient constant din partea clientilor. Este o situatie „win-win”: business-urile cresc iar utilizatorii beneficiaza de servicii de calitate.

Booking-Mania este disponibila in Google Play si App Store. Descarcarea este gratuita.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.