Cam așa arată prima ofertă comună Vodafone – UPC

Pe scurt

Iată oferta comună Vodafone – UPC, proaspăt lansată, prima ofertă de la achiziție. Cu mențiunea că ai un bonus de 100 de Euro dacă ești client Vodafone și vrei și serviciile UPC și invers. Vezi tu ce și cum.

Pe lung

În urmă cu o lună și un pic, am speculat (a se citi mi-am dat cu părerea) despre cum va arăta viitoarea ofertă comună Vodafone – UPC, după achiziția ce a pricinuit ridicarea sprâncenei (de mirare, de bucurie sau de îngrijorare, după caz) spațiului european și nu numai.

Ziceam atunci că, din punctul meu de vedere, nu are cum să fie rău pentru clientul Vodafone. Care client, pe lângă serviciile clasice (ca să le zic așa) Vodafone, le mai primește și pe cele ala UPC.

Amândouă pe aceeași factură. Și nu mă refer aici doar la factura fizică în sine (deși și acesta este un beneficiu, să fii în relație comercială doar cu o singură entitate, nu cu două), ci în special la faptul că ai cel puțin de două ori mai multe servicii.

Și, mai important, ai un pachet ”rotund”, care să îți satisfacă în mare și foarte mare măsură (100% este imposibil, nu există așa ceva!) nevoile pe linie de telecomunicații.

Mă rog, așa speram atunci. Acum a venit confirmare că am bănuit corect. Pentru că oferta comună Vodafone – UPC este una cu adevărat ”rotundă”.

Adică ai telefonie mobilă, telefonie fixă și TV. În același pachet. Vorbesc despre consumatorii casnici, pentru cei de business, discuția este mult mai complexă, cum ar veni.

Pe partea de telefonie mobilă, pe lângă lucrurile pe care le știm deja despre ce oferă Vodafone, o să fie interesant să urmărim dezvoltarea 5G. În contextul îngrijorărilor legate de această chestiune.

Care – sper eu – o să fie cât de cât rezolvate după ce o să se termine testările oficiale legate de partea e electromagnetism. Vedem. Suntem în stand-by.

Pe partea de telefonie fixă, nu știu ce să zic, am și uitat cum este să folosești așa ceva :)) Dar încă în România se mai folosește, deci trec asta la beneficiile pe care ți le aduce pachetul comun Vodafone – UPC.

Pe partea de TV. Aici mi se pare câștigul cel mai mare. Cu mențiunea că vorbesc în calitate de client Vodafone de vreo 20 de ani. În care calitate a pune semnul de egalitate între Vodafone și TV nu prea se pupa cu realitatea de pe teren :D

Ei bine, acum se poate. Căci, practic, vorbim despre pachetul TV de la UPC (generos, poate cel mai generos de pe piață) plus un upgrade pe partea de sport (care este teribil de important în preferințele românilor).

Ce înseamnă upgradeul pe sport? Înseamnă că ai opțiunea de a primi în abonament Look, care înseamnă, pe parte de fotbal (că asta merge cel mai bine, clar) în special ”durerile” românului, adică Liga 1 (așa cum este ea, tot ne uităm) și Champions League. Ambele competiții (o parte din ele, de fapt) o să poată fi văzute la Vodafone TV.

Cam asta este așa, din scurt, oferta abia ce a fost lansată. Mai vedem cum o să arate după ce se mai liniștesc apele :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Cam așa arată prima ofertă comună Vodafone – UPC”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.