Noua gamă de imprimante alb-negru de la Epson, probabil cele mai bune pentru antreprenori

Sunt antreprenor, într-un fel sau altul (discuția este lungă, desigur, deci credeți-mă pe cuvânt :D) de vreo 20 de ani. Și una din concluziile pe care le-am tras în tot acest timp este una de nezdruncinat pentru mine: înainte de a te apuca de chestii mari spre foarte mari, ai grijă ca alea mici să meargă brici.

Ce vreau să zic cu asta? Hai să o dau pe registru aplicat (nu că nu mi s-a întâmplat, firește…): degeaba ai cea mai tare ofertă, cu care să prinzi afacerea vieții tale de până atunci, dacă nu îți merge netul să o trimiți pentru că nu ai avut grijă de acest lucru mic în aparență, dar, iată, devastator pe partea de consecințe…

Imprimantele intră fix în categoria aceasta: mici dar cu efecte teribile dacă nu ești atent la ele.

În sensul că nu îți dorești de nici o culoare să nu ai una în stare brici de funcționare atunci când (nu-i așa că fix așa se întâmplă?) ai cea mai mare nevoie de ea.

Sau să ai una la care îți trebuie trei ingineri și un maistru șef să poți să schimbi tonnerul. Ați înțeles ideea.

Ca antreprenor (pățit, că doar nu vorbesc din cărți, nu-i stilul meu) îți recomand, ca să stai liniștit că ai bifat măcar una din grijile mici, dar cu efecte potențial negative masive dacă nu ai grijă: noua gamă de imprimante alb-negru EcoTank de la Epson România.

Am făcut și un scurt filmuleț cu câteva din imprimantele din această serie. Vă recomand să îl vizionați. Căci e făcut pe stilul meu. Adică o să am inclusiv o cască de militar, gen, pe cap… :D

Apropo, vedeți că până pe 31 octombrie, dacă achiziționezi o imprimantă Epson, primești inapoi pana la 190 lei, în funcție de model, aveți detalii aici.

O să înțelegeți din film care sunt multiplele avantaje ale achiziționării unei astfel de imprimante. Și din punct de vedere al costurilor, și al eficienței, și al relaxării că poți să stai liniștit cale de vreo 5.000 de coli, și al ușurinței cu care faci refillul (yeap, la mine asta este foarte important).

Pe scurt, o să înțelegeți de ce recomand aceste imprimante Epson.

6 comentarii la “Noua gamă de imprimante alb-negru de la Epson, probabil cele mai bune pentru antreprenori

 1. TUDOR FLORENTINA Reply

  Eu am descoperit Epson de ceva timp, am două, dar într-adevăr ,te întrebi oare cât mai imprimă până trebuie să mai pui cerneală. Eu am luat color, nu știam că au și alb-negru.

  • Cristian China-Birta Reply

   Si eu am una color acasa si la fel ma tot uit cand trebe sa ii completez cartusul :)) Seria alb-negru este una noua, proaspat lansat. Si e perfecta pentru birouri mai mici, categorie in care intra si multi antreprenori :)

 2. Andreea Reply

  Imi plac imprimantele de la Epson, dar nu am incercat niciodata. Sper ca o sa imi achizitionez una in curand

  • Cristian China-Birta Reply

   Merita! Eu am una de care sunt super mulțumit. E drept ca e color, dar tot tehnologia aia o folosesc si astea alb-negru, zic :D

 3. Monica Reply

  Chiar asta cautam, nu stiam ce sa aleg, multumesc mult pentru recomandare :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.