Iată o variantă foarte bună pentru lucrările de construcții sau de amenajări interioare

Vă spun din start: o să vă intereseze ce zic mai jos doar dacă sunteți în una din situațiile de mai jos.

Situația 1. Vreți să vă apucați de niște lucrări de construcție sau de amenajări interioare.

Situația 2. Vreți să obțineți cele mai bune prețuri pentru anumite materiale de construcție și să vă fie livrate cât mai repede posibil.

Situația 3. Furnizați servicii de construcții și/sau amenajări interioare și/sau materiale de construcție.

Bine, or fi mai multe categorii de oameni care ar putea fi interesați, nu zic nu, dar, din punctul meu de vedere cele trei de mai sus sunt cele mai interesate. Potențial vorbind. Să le luăm pe rând, dacă tot v-am atras atenția.

Situația 1. Dacă vrei să te apuci de niște lucrări de construcții sau de amenajări interioare, probabil că ai urmat deja (sau urmează să o faci) lanțul clasic: îi întrebi pe cei din familie și pe prieteni de ”niște meșteri buni” și, unii dintre voi, întrebați pe facebook sau în alte rețele sociale.

Cam asta facem toți. Și este firesc să facem asta. Dar eu vă mai dau o idee: să intrați pe 5oferte.ro. Pentru că principiul de funcționare al siteului vă este de mare ajutor. Și nici nu te costă nimic.

Cum funcționează? Foarte simplu. Intri pe site, zici ce ai nevoie și în scurt timp primești 5 oferte de la 5 companii diferite. Din care poți să alegi.

Sau, în cel mai rău caz, chiar dacă nu alegi una din cele 5 oferte, tot ai un avantaj: simți mai bine care-i piața, care-s tarifele, asta te ajută mult ca să iei decizia financiară cea mai bună.

M-am uitat pe ce solicitări au oamenii și sunt foarte diverse. De la construcția unei case de la zero la schimbarea unor bucăți de faianță. Adică, practic, aveți o plajă de manevră foarte mare.

Există în acest moment înregistrate pe site 865 de companii de construcții și amenajări. Adică 865 de potențiali furnizori de servicii pentru voi. Vă spun asta ca să înțelegeți că sistemul 5oferte.ro funcționează din moment ce toate aceste companii au decis că este bine să fie prezente pe patformă.

Situația 2. Dacă sunteți în căutare doar de materiale de construcții (”meșterii buni” se pare că i-ați găsit deja sau pur și simplu vreți să faceți voi munca), există pe site varianta doar pentru materiale de construcții. Care funcționează cam ca în situația 1, prezentată mai sus.

Adică voi ziceți ce materiale de construcții aveți nevoie, iar siteul vă pune în legătură cu furnizorii de astfel de materiale, care vă trimit oferta (de regulă sunt cei din proximitatea voastră, tocmai pentru a vă asigura o livrare cât mai rapidă).

Situația 3. Dacă reprezentați o companie de construcții și/sau amenajări interioare sau magazine de materiale de construcții, vă puteți înscrie pe site ca să primiți cererile de ofertă ale potențialilor clienți.

În această perioadă, abonamentul lunar este de 10 euro, așa că ați putea profita de ofertă, fie doar pentru a testa platforma și a vedea cât business puteți obține din ea.

Există și o secțiune pe site care se numește Servicii auxiliare. Și în care puteți găsi inclusiv servicii de cadastru și ridicări topo, de audit energetic, servicii de mutare, de vidanjare, dar și de îngrijire bătrâni sau servicii pentru animale. Adică aveți de unde alege.

Mi se pare foarte interesantă această platformă, tocmai de aceea am zis că merită să vă spun despre ea. Dacă informația vi s-a părut utilă, dați-o mai departe. Nu se știe niciodată cât de mult puteți ajuta pe cineva doar pentru că îi spuneți despre această variantă :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Iată o variantă foarte bună pentru lucrările de construcții sau de amenajări interioare”

  1. La prima vedere pare totul frumos si usor dar din pacate nu este chiar asa…
    Eu am apelat la „serviciile” lor acum aproximativ un an si am plasat cerere de oferte pentru constructie si am primit o singura oferta/contact/cerere de detalii … nicidecum 5 cum se lauda ei.
    Sper ca intre timp s-a marit lista de furnizori , mai seriosi si/sau interesati decat cei care erau anul trecut.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.