Iată o variantă foarte bună pentru lucrările de construcții sau de amenajări interioare

Vă spun din start: o să vă intereseze ce zic mai jos doar dacă sunteți în una din situațiile de mai jos.

Situația 1. Vreți să vă apucați de niște lucrări de construcție sau de amenajări interioare.

Situația 2. Vreți să obțineți cele mai bune prețuri pentru anumite materiale de construcție și să vă fie livrate cât mai repede posibil.

Situația 3. Furnizați servicii de construcții și/sau amenajări interioare și/sau materiale de construcție.

Bine, or fi mai multe categorii de oameni care ar putea fi interesați, nu zic nu, dar, din punctul meu de vedere cele trei de mai sus sunt cele mai interesate. Potențial vorbind. Să le luăm pe rând, dacă tot v-am atras atenția.

Situația 1. Dacă vrei să te apuci de niște lucrări de construcții sau de amenajări interioare, probabil că ai urmat deja (sau urmează să o faci) lanțul clasic: îi întrebi pe cei din familie și pe prieteni de ”niște meșteri buni” și, unii dintre voi, întrebați pe facebook sau în alte rețele sociale.

Cam asta facem toți. Și este firesc să facem asta. Dar eu vă mai dau o idee: să intrați pe 5oferte.ro. Pentru că principiul de funcționare al siteului vă este de mare ajutor. Și nici nu te costă nimic.

Cum funcționează? Foarte simplu. Intri pe site, zici ce ai nevoie și în scurt timp primești 5 oferte de la 5 companii diferite. Din care poți să alegi.

Sau, în cel mai rău caz, chiar dacă nu alegi una din cele 5 oferte, tot ai un avantaj: simți mai bine care-i piața, care-s tarifele, asta te ajută mult ca să iei decizia financiară cea mai bună.

M-am uitat pe ce solicitări au oamenii și sunt foarte diverse. De la construcția unei case de la zero la schimbarea unor bucăți de faianță. Adică, practic, aveți o plajă de manevră foarte mare.

Există în acest moment înregistrate pe site 865 de companii de construcții și amenajări. Adică 865 de potențiali furnizori de servicii pentru voi. Vă spun asta ca să înțelegeți că sistemul 5oferte.ro funcționează din moment ce toate aceste companii au decis că este bine să fie prezente pe patformă.

Situația 2. Dacă sunteți în căutare doar de materiale de construcții (”meșterii buni” se pare că i-ați găsit deja sau pur și simplu vreți să faceți voi munca), există pe site varianta doar pentru materiale de construcții. Care funcționează cam ca în situația 1, prezentată mai sus.

Adică voi ziceți ce materiale de construcții aveți nevoie, iar siteul vă pune în legătură cu furnizorii de astfel de materiale, care vă trimit oferta (de regulă sunt cei din proximitatea voastră, tocmai pentru a vă asigura o livrare cât mai rapidă).

Situația 3. Dacă reprezentați o companie de construcții și/sau amenajări interioare sau magazine de materiale de construcții, vă puteți înscrie pe site ca să primiți cererile de ofertă ale potențialilor clienți.

În această perioadă, abonamentul lunar este de 10 euro, așa că ați putea profita de ofertă, fie doar pentru a testa platforma și a vedea cât business puteți obține din ea.

Există și o secțiune pe site care se numește Servicii auxiliare. Și în care puteți găsi inclusiv servicii de cadastru și ridicări topo, de audit energetic, servicii de mutare, de vidanjare, dar și de îngrijire bătrâni sau servicii pentru animale. Adică aveți de unde alege.

Mi se pare foarte interesantă această platformă, tocmai de aceea am zis că merită să vă spun despre ea. Dacă informația vi s-a părut utilă, dați-o mai departe. Nu se știe niciodată cât de mult puteți ajuta pe cineva doar pentru că îi spuneți despre această variantă :)

2 comentarii la “Iată o variantă foarte bună pentru lucrările de construcții sau de amenajări interioare

 1. Razvan Reply

  La prima vedere pare totul frumos si usor dar din pacate nu este chiar asa…
  Eu am apelat la “serviciile” lor acum aproximativ un an si am plasat cerere de oferte pentru constructie si am primit o singura oferta/contact/cerere de detalii … nicidecum 5 cum se lauda ei.
  Sper ca intre timp s-a marit lista de furnizori , mai seriosi si/sau interesati decat cei care erau anul trecut.

  • Cristian China-Birta Reply

   Cu părere de rău că vi s-a întâmplat așa ceva, hai să fim optimiști și să zicem că a fost un caz punctual :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.